SDP Cetinje: Gubitak vlasti nije smak svijeta, DPS misli da će sto puta ponovljena obmana postati istina

Poručuju da će vlast SDP i Građana i Stare garde LSCG biti snažno crnogorska, otvorena i reformska, i da takvu vlast može i DPS da podrži

17169 pregleda 48 reakcija 48 komentar(a)
SDP i Građani, Foto: SDP
SDP i Građani, Foto: SDP

Cetinjski odbor Socijaldemokratske partije (SDP) poručio je cetinjskom DPS-u da je poslije skoro trideset godina neuspješnog vladanja i svođenja Cetinja na nivo uništenog grada došlo vrijeme da neko pokuša drugačije i mnogo odgovornije, kao i da shvate da gubitak vlasti, kako navode, "nije smak svijeta."

Cetinjski DPS, kako kažu, misli da će sto puta ponovljena neistina i obmana postati istina, "pa sada odjednom citiraju Aleksu Bečića oko navodnog sporazuma SDP i Demokrata."

"Više radi javnosti, po ko zna koji put ponavljamo – vlast na Cetinju će činiti jedino SDP i Građani i Stara garda LSCG. Sve ostalo su jeftine manipulacije, a cetinjska i crnogorska javnost će u to veoma brzo moći da se uvjeri", poručili su iz SDP Cetinje.

Pozvali su cetinjski DPS da umjesto neistina i uvreda koje, kako navode, ovih dana upućuju svojim sugrađanima, shvate i da "smo mi na Cetinju najbliži jedni drugima."

"Mnogo bliži nego što su im blizu umišljeni podgorički koordinatori koji su pokazali da ne razumiju ni Cetinje ni osnovne političke odnose", pišu u saopštenju.

Poručuju da će vlast SDP i Građana i Stare garde LSCG biti snažno crnogorska, otvorena i reformska, i da takvu vlast može i DPS da podrži.

"Umjesto što čitate i tumačite saopštenja Alekse Bečića, kolege iz DPS-a, bolje bi vam bilo da, kada već to nijeste do sada radili, počnete da razmišljate o dobru i interesima svih građana Cetinja", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: