Radojević: CEDIS i Opština Nikšić da prestanu sa iživljavanjem na CPC i njenim vjernicima

"Držati bez struje, kao jedne od polaznih osnova za život, potrošača koji
je prije gotovo 2 mjeseca izmirio cjelokupno dugovanje je nedopustivo!"

4395 pregleda 79 reakcija 16 komentar(a)
Predsjednik OO SD Nikšić Marko Radojević, Foto: Medijski tim Socijaldemokrata Crne Gore
Predsjednik OO SD Nikšić Marko Radojević, Foto: Medijski tim Socijaldemokrata Crne Gore

Predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokrata (SD) Nikšić Marko Radojević pozvao je Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) i Opština Nikšić da prestanu sa iživljavanjem na CPC i njenim vjernicima, te da je situacija u kojoj se nalazi ljetnjikovac kralja Nikole u Nikšiću, koji koristi Crnogorska pravoslavna crkva nedopustiva, i da se radi o kršenju elementarnih ljudskih prava.

"Držati bez struje, kao jedne od polaznih osnova za život, potrošača koji je prije gotovo 2 mjeseca izmirio cjelokupno dugovanje je nedopustivo! Ponašanje menadžmenta CEDIS-a i rukovodstva Opštine Nikšić koji na perfidan način, gotovo 2 mjeseca, prebacuju odgovornost sa jednih na druge, predstavlja klasično uskraćivanje elementarnih ljudskih prava i iživljavanje nad jednom vjerskom zajednicom i njenim vjernicima", poručio je Radojević.

On poručuje da je situacija u potpunosti čista i jasna- da je dug plaćen u cjelosti i da ne postoji nikakva prepreka da struja bude uključena, i u ovom slučaju pruža punu podršku episkopu Borisu Bojoviću.

"Prolazili su Crnogorci i kroz teža vremena, pa će i iz ovoga izaći samo čvršći!", zaključio je Radojević.

Bonus video: