DPS Cetinje: SDP da nastavi sa jeftinim provokacijama, 3,14% sa parlamentarnih izbora bilo i ostaće adekvatno mjerilo

"Tako je SDP, odgovarajući na naše današnje saopštenje, polemisao sa nama iako smo mi samo citirali njihovog novog koalicionog partnera Aleksu Bečića koji je jasno rekao da na Cetinju SDP i Demokrate formiraju vlast. Prema tome, bilo bi poštenije da se objašnjavate sa partnerima i sa njima usaglašavate poruke a ne sa nama"

23169 pregleda 109 reakcija 36 komentar(a)
Demokratska partija socijalista, Foto: DPS
Demokratska partija socijalista, Foto: DPS

Cetinjski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) reagovao je na navode SDP-a Prijestonice poručivši da postoji konfuzija koja je očito uticala da dođe do potpune dezorijentacije u redovima tog političkog subjekta.

"Tako je SDP, odgovarajući na naše današnje saopštenje, polemisao sa nama iako smo mi samo citirali njihovog novog koalicionog partnera Aleksu Bečića koji je jasno rekao da na Cetinju SDP i Demokrate formiraju vlast. Prema tome, bilo bi poštenije da se objašnjavate sa partnerima i sa njima usaglašavate poruke a ne sa nama", poručuju u saopštenju.

DPS Cetinje je pozvao da nastave sa jeftinim provokacijama "kojim obiluje vaše saopštenje", jer time na pravi način "pokazujete da nijeste dorasli ozbiljnoj politici, već da je jeftini cinizam vaš krajnji domet."

"Baš zbog takvog ponašanja, 3.14% sa prošlih parlamentarnih izbora je bio i u najboljem slučaju ostaće adekvatno mjerilo vašeg rejtinga", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: