Kojičić: Žene i muškarci da ravnopravno učestvuju u politici

„Trudićemo se da i nakon izbora uvijek nudimo konkretna rješenja za probleme Cetinja i Cetinjana"
107 pregleda 9 komentar(a)
Tina Kojičić, Foto: Crnogorska
Tina Kojičić, Foto: Crnogorska
Ažurirano: 25.10.2017. 09:22h

„Svakodnevno razgovaram sa svojim komšijama na Cetinju, budući da sam se u ime Crnogorske kandidovala da budem odbornica u Skupštini Prijestonice. Jedna od stvari koja Crnogorsku preporučuje građanima Cetinja na ovim izborima više nego neku drugu političku stranku jeste da skoro polovinu mjesta na našoj listi zauzimaju žene i to je odlično“, izjavila je danas članica Odbora Crnogorske u Prijestonici Tina Kojičić.

Kojičić je dodala da će Crnogorska učestvovati na izborima na Cetinju 26. novembra i ukazala na to da se u Crnogorskoj okupio veliki broj prije svega dobrih, posvećenih i stručnih ljudi, žena skoro isto koliko i muškaraca i da ova politička stranka time doprinosi snaženju participacije zena u crnogorskoj politici.

„Trudićemo se da i nakon izbora uvijek nudimo konkretna rješenja za probleme Cetinja i Cetinjana. I ponudićemo našim sugrađanima da što se tiče političkih poslova model Crnogorske bude opšte prihvaćen, a to znači da žene treba da budu u potpunosti ravnopravne sa muškarcima i da u većoj mjeri nego što je to danas slučaj učestvuju u odlučivanju o pitanjima koja se tiču našeg grada“, rekla je Kojičić.

Bonus video: