DPS Žabljak: Karavan "Ne damo fotelje" doživio debakl

"Koliko su očajni zbog gubitka funkcija, najbolje svjedoči i što uprkos neodrživosti njihovog putujućeg karavana, ne odustaju od ideje da završe kampanju "Ne damo fotelje""

9343 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Žabljak tvrdi da je na protestima Demokratske Crne Gore u tom gradu "našlo mnogo više građana iz drugih opština nego iz samog Žabljaka".

"Da se nastavlja priča o protestima na kojima Demokratska Crna Gora brani svoje fotelje, dok se skrivaju iza perfidno plasiranih neistina da su ustali građani da brane izbornu volju, potvrđuje i debakl koji su doživjeli na Žabljaku. Iako su pompezno najavljivali skup u našem gradu, Žabljačanke i Žabljačani dali su im jasan odgovor na način što se na istom nijesu ni pojavili", navodi se u saopštenju OO DPS Žabljak.

Dodaju da "sve što je jučerašnji događaj pokazao jeste namjera Demokrata da fingiraju činjenice i proteste predstave masovnijim nego što jesu".

"U prilog čemu govori i okolnost da se na ulicama našeg grada našlo mnogo više građana iz drugih opština nego iz samog Žabljaka. Koliko su očajni zbog gubitka funkcija, najbolje svjedoči i što uprkos neodrživosti njihovog putujućeg karavana, ne odustaju od ideje da završe kampanju "Ne damo fotelje". A mi im zahvaljujemo što su, ako ništa drugo, učinili da nedjelja na Žabljaku bude izuzetno turistički posjećena", navodi se u saopštenju OO DPS Žabljak.

Bonus video: