Demokrate: I Šešelja bi opet prihvatili da bi banane, šleperi, hangari i kontejneri bili puni i na sigurnom

"Vi ste obična ,,debakl partija", a o vašim ,,Ne damo kriminalce" karavanima nećemo trošiti riječi, tada ste sami o sebi sve prezentovali"

7983 pregleda 118 reakcija 16 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Demokratska Crna Gora
Ilustracija, Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora reagovala je na saopštenje žabljačkog DPS-a da se na protestima u tom gradu našlo mnogo više građana iz drugih opština nego iz samog Žabljaka poručivši im da će nastaviti da ih pobjeđuju sa slobodnim građanima Crne Gore i "onim hrabrim Durmitorcima" koji su, kako navode, poslali poruku da ne pristaju na povratak u mračno doba.

Demokrate poručuju da su neodrživi pokušaji DPS-a da sačuvaju mafiju i kriminalom stečen kapital, da i dalje vladaju silom, uz pomoć ucjena i političke korupcije.

"Dok gledate mirne, veličanstvene i dostojanstvene skupove širom Crne Gore jedino što vam preostaje je da se učite demokratskoj kulturi i predano zapisujete ono što vam građani poručuju. Pouzdano znamo da se vaš banana karavan sinoć na minusu preznojavao od sopstvenih političkih neuspjeha. Što prije se oporavite jer vas čekaju novi. Znojili ste se dok ste gledali preko hiljadu Žabljačana na jučerašnjem protestu. Znojili ste se kada ste izgubili Mojkovac, znojili ste se kad ste izgubili Nikšić, znojili ste se kad ste izgubili Novi, a kolabirali kad ste izgubili vlast na Cetinju", poručile su Demokrate.

Kazali su da je Demokratska partija socijalista, svjesna činjenice da je prošlost i da je građani više ne žele, pokušala pobjeći od lokalnih izbora i da sada sklapa koalicije sa anticrnogorcima i negatorima svega crnogorskog.

"I Šešelja bi, vašeg starog druga, opet prihvatili samo da bi banane, šleperi, hangari i kontejneri bili puni i na sigurnom. Vi ste obična ,,debakl partija", a o vašim ,,Ne damo kriminalce" karavanima nećemo trošiti riječi, tada ste sami o sebi sve prezentovali. Da ne bi zapali u ozbiljne konvulzije dok vam nepregledne mase građana drže edukativne časove na ulici, savjetujemo da uzimate dosta tečnosti i elektrolita, banane smiruju nervni sistem, ali kada vas vaša, kako je nazivate - Bitanga predvodi, bojimo se da vam nema pomoći. Politička medicina još nije toliko napredovala", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: