Milatović: DPS da je htio i umio prosječna plata bi bila 1.000 eura, a Crna Gora već u EU

URA je svojim postupcima unijela političku nestabilnost i udaljila građane Crne Gore od zajedničkog EU cilja, smatra ministar ekonomskog razvoja

28586 pregleda 1012 reakcija 161 komentar(a)
Milatović, Foto: Boris Pejović
Milatović, Foto: Boris Pejović

Ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović reagovao je na izjavu potpredsjednice GP URA Jovane Marović poručivši da bi Crna Gora, da je Demokratska partija socijalista htjela i umjela, danas već bila članica Evropske unije.

"Isto tako - da je DPS htio i umio - prosječna plata bi danas u Crnoj Gori bila 1.000 eura. Al upravo zbog brojnih afera koje su članovi te partije kreirali - Crnoj Gori je već par godina unazad skoro pa zamrznut proces pristupanja", poručio je Milatović na Tviteru.

On je dodao da je URA svojim postupcima unijela političku nestabilnost i udaljila građane Crne Gore od zajedničkog EU cilja.

"Nažalost, kad je trebalo zakoračiti snažnije ka EU, i valorizovati sve rezultate u ekonomskom i demokratskom razvoju zemlje, napravljene u prethodnih godinu i nešto - URA je svojim postupcima unijela političku nestabilnost i udaljila gradjane CG od zajedničkog EU cilja", tvitovao je Milatović.

Bonus video: