Franeta: Posljednji pokušaj da se Demokrate i DF dogovore

U petak ističe rok koji je dalo Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija Skupštini opštine Budva da održi sjednicu

9253 pregleda 65 reakcija 6 komentar(a)
Foto: Prava Crna Gora
Foto: Prava Crna Gora

Lider budvanskog odbora Prava Crna Gora Aleksandar Saša Franeta uputio je pozive predsjenici odborničkog kluba Demokratskog fronta Marijani Božović i predsjedniku odborničkog kluba Demokrata Marku Markoviću da sjutra u 11 časiva dođu na sastanak kako bi se postigao dogovor i riješila politička kriza u Budvi.

“Ovim putem pozivamo Vas kao šefa odborničkog kluba Demokratske Crne Gore u Budvi, kao i Vaše kolege odbornike da sjutra u 11h u sali Skupštine Opštine, prisustvujete posljednjem pokušaju dogovora između Demokratske Crne Gore, Demokratskog fronta i Prave Crne Gore, kako bismo napravili zadnji napor ka uspostavljaju efikasne i funkcionionalne lokalne vlasti. Stav Prave CG je da toliko dugujemo građanima Budve. U ime naše stranke prisustvovaće odbornik Luka Liješević”, naveo je Franeta.

Inače, 25. februara ističe rok koji je dalo Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija Skupštini opštine Budva da održi sjednicu.

Pola godine budvanski parlament he u blokadi jer Demokrate i DF ne mogu da postignu dogovor.

Bonus video: