Milačić: Spremni smo za izbore u Beranama

Na Odboru partije u Beranama Milačić je kazao da će Prava sačekati posljednji trenutak za predaju izborne liste.

7431 pregleda 113 reakcija 14 komentar(a)
Foto: Prava Crna Gora
Foto: Prava Crna Gora

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić poručio je da je ta partija spremna za lokalne izbore u Beranama, planirane za 27. mart.

On je na Odboru partije u Beranama kazao da će Prava sačekati posljednji trenutak za predaju izborne liste.

"Kako bi ostavila prostor za konačno postizanje predizbornih dogovora i završetak konsultacija sa drugim političkim subjektima, nakon čega će ući u predizbornu kampanju i promociju jasne i pobjedničke politike koju Beranci prihvataju iznad svih procjena i očekivanja", rekao je Milačić.

On je kazao i da će građani Berana na lokalnim izborima dati "snažan odgovor izdajničkoj politici, politici rušenja izborne volje građana, kao i političkom konceptu izdajničke manjinske vlade.

"Prava Crna Gora od dana potpisivanja Memoranduma jasno i nedvosmisleno upozorava na izdaju. Znali smo od prvog trenutka da je riječ o planu povratka Mila Đukanovića u procese odlučivanja i to preko njegovih novih partnera u redovima parlamentarne većine, SNP i URI, koji su pokušali i da pobjegnu od građana Berana, pokušajem odlaganjem izbora, što im nije prošlo. Prava Crna Gora je dala snažan doprinos da se izborimo za izbore, kako bi izdajnička politika dobila svoj odgovor u Beranama. Prava Crna Gora koja je prethodnih mjeseci marljivo radila sa svojim Odborom u Beranama na čelu sa uglednim profesorom doktorom Milovanom Živkovićem i drugim sjajnim ljudima, spremna je za izbore u Beranama, gdje ćemo kao i do sada snažno i odlučno braniti izbornu volju građana i Berana i cijele Crne Gore", rekao je Milačić.

Dodao je da imaju spremnu listu "fantastičnih i uglednih ljudi koja će braniti politiku Prave Crne Gore i koja će biti važan konstituent buduće lokalne vlasti u Beranama".

Bonus video: