SNP u Beranama samostalno, liste predali i koalicija "Za budućnost Berana", Demokrate, grupa građana Alternativa...

Rok za prijavljivanje lista za lokalne izbore u Beranama ističe večeras, a iz Opštinske izborne komisije "Vijestima" je rečeno da su učešće najavili još Prava Crna Gora, pokret "Berane sad", kao i još jedna grupa građana, i oni bi do ponoći morali da predaju liste

19639 pregleda 76 reakcija 26 komentar(a)
Sa predaje izborne liste "SNP – Berane najbolje zna", Foto: Tufik Softić
Sa predaje izborne liste "SNP – Berane najbolje zna", Foto: Tufik Softić

Socijalistička narodna partija na lokalnim izborima u Beranama nastupiće samostalno. Oni su večeras predali listu pod nazivom "SNP – Berane najbolje zna", a prvi na listi je predsjednik Opštinskog odbora ove partije u Beranama, Tihomir Bogavac.

Listu pod nazivom "Za budućnost Berana" danas je predala koalicija NSD, DNP, PZP i Radnička partija. Prvi na ovoj listi je Vuko Todorović.

Sa predaje izborne liste koalicije 'Za budućnost Berana'
Sa predaje izborne liste koalicije "Za budućnost Berana"foto: Tufik Softić

U popodnevnim satima listu je predala i Demokratska Crna Gora pod nazivom "Ustani! Odbrani! Pobijedi! – Nema izdaje!", a prvi na listi je Damjan Ćulafić.

Ranije su liste predali Demokratska partija socijalsita sa koalicionim partnerima SD, BS i LP, pod nazivom "Da za Berane i Crnu Goru". Prva na ovoj listi je predsjednica OO DPS Berane Lidija Kljajić.

Listu je predala i grupa građana Alternativa, "Berane ima alternativu", i njima je prvi na listi Jovan Petrović.

Ujedinjena Crna Gora će nastupiti pod nazivom "Ujedinjena Crna Gora, ujedinjeno Berane – Goran Danilović", a prvi na listi je Milo Pajković.

Rok za prijavljivanje lista za lokalne izbore u Beranama ističe večeras, a iz Opštinske izborne komisije "Vijestima" je rečeno da su učešće najavili još Prava Crna Gora, pokret "Berane sad", kao i još jedna grupa građana, i oni bi do ponoći morali da predaju liste.

Lokalni izbori u Beranama zakazani su za 27. mart, kada i u Ulcinju. Zbog neizvjesnoti koja je vladala oko toga da li će izbori biti odloženi i objedinjeni sa ostalim opštinama u maju, stranke i koalicije u Beranama liste su praktično prijavile u poslednja dva dana prije isteka roka.

Bonus video: