Babović: Četvorogodišnji period nedovoljno dug da građani zaborave sva obećanja koja nisu ispunjena

"Rezultat su izgubljene četiri godine i nova, jučerašnja ponuda da se, sasvim sigurno, nepovratno izgube i dodatne četiri. Dovoljno je izvršiti uvid u predizborni program potonjeg predizbornog ciklusa i uvjeriti se u istinitost naših tvrdnji", istakao je kandidat Socijaldemokrata za odbornika na izbornoj listi Berane pobjeđuje

2082 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Socijaldemokrate
Foto: Socijaldemokrate

Čelnici lokalne vlasti u Beranama moraju znati da je četvorogodišnji period nedovoljno dug da građani zaborave sva obećanja koja nijesu ispunjena, saopštio je kandidat Socijaldemokrata (SD) za odbornika na izbornoj listi “Da, za Berane i Crnu Goru” Vladan Babović.

Kako je kazao, nakon isteka roka za predaju lista za beranske lokalne izbore, "imali smo priliku da čujemo određena očekivanja stranaka učesnica od predstojeće izborne utakmice".

"Tokom ovih veselih momenata mogle su se čuti optimistične predizborne projekcije trenutnih vršilaca vlasti da i u narednom četvorogodištu dobiju priliku da budu na ključnim mjestima odlučivanja u lokalnoj samoupravi. Međutim, prepreke ovim nerealnim prognozama mogle bi biti neispunjena obećanja koja datiraju od prošle predizborne kampanje", kazao je Babović.

On dodaje i da se svaki građanin, iole upućen u lokalne političke prilike, jasno sjeća samouvjerenih tvrdnji o boljem i srećnijem životu koje će se zasigurno obistiniti.

"Rezultat su izgubljene četiri godine i nova, jučerašnja ponuda da se, sasvim sigurno, nepovratno izgube i dodatne četiri. Dovoljno je izvršiti uvid u predizborni program potonjeg predizbornog ciklusa i uvjeriti se u istinitost naših tvrdnji", istakao je on.

"Juče smo imali priliku da saslušamo reprizu takvih uvjeravanja koja obiluju neracionalnim idejama. Sigurni smo da su Beranke i Beranci dovoljno samosvjesni da ovog puta ne dozvole ponovno izigravanje svog povjerenja. A predstavnicima lokalne vlasti koje, pretpostavljamo, sjećanje lošije služi, poručujemo da ćemo ih svakodnevno i vrlo transparentno podsjećati na njihove neispunjene predizborne egzibicije", dodaje se u saopštenju.

Bonus video: