"Nezadovoljni članovi pokušavaju nanijeti štetu SNP-u, novskom odboru istekao mandat"

Sloboda govora i mišljenja je nešto što se u SNP-u baštini od osnivanja te stranke i da će tako biti i ubuduće, poručuju iz te partije

7469 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Glavni odbor Socijalističke narodne partije (SNP) je jedini mjerodavan organ u toj stranci i koji će na kraju donijeti odluku u odnosu na aktuelnu političku situaciju, navodi se u saopštenju koje potpisuju članovi hercegnovskog odbora SNP-a, a koje je medijima proslijedio Medijski centar te stranke.

Ističu da je novskom odboru SNP-a mandat istekao 24. decembra prošle godine, te da današnje saopštenje, potpisano u ime Opštinskog odbora SNP-a iz Herceg Novog, nema legalitet.

"Riječ je o manjoj grupi nezadovoljnih članova partije koji u saradnji sa drugim političkim subjektima pokušavaju nanijeti štetu SNP-u", dodaje se u saopštenju.

Ističu da je sloboda govora i mišljenja nešto što se u SNP-u baštini od osnivanja te stranke i da će tako biti i ubuduće.

"Svaki član ima pravo da iznese svoj stav po bilo kojem pitanju koje se tiče rada naše partije. Sigurni smo da to znaju i kreatori ovog saopštenja i onda čudi zašto se manipulacijama želi skrenuti pažnja javnosti, osim ukoliko ne postoje neke druge namjere, a ne isticanje drugačijeg stava što nikada nije bilo sporno", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: