Kolegijum predsjednika Skupštine: Prisustvuju Živković, Radunović, Bogdanović, Ivanović, Konatar...

Kolegijum je zakazan na predlog poslanika Demokratskog fronta (DF), čiji je funkcioner Strahinja Bulajić, kao potpredsjednik Skupštine iz kluba s najvećim brojem predstavnika, trenutno na poziciji predsjedavajućeg parlamenta

23158 pregleda 65 reakcija 26 komentar(a)
Konatar dolazi na sastanak, Foto: Nikola Dragaš
Konatar dolazi na sastanak, Foto: Nikola Dragaš
Ažurirano: 04.03.2022. 13:43h

Sjednica Kolegijuma predsjednika Skupštine Crne Gore, na kom bi trebalo da se razmatra dalji rad parlamenta počela je nešto poslije 13 časova.

Kolegijumu prisustvuju: Danijel Živković (DPS), Slaven Radunović (DF), Boris Bogdanović (Demokrate), Dragan Ivanović (SNP), Ivan Brajović (SD), Miloš Konatar (GP URA), Raško Konjević (SDP), Branko Radulović (PzP) i Ervin Ibrahimović (BS).

Brajović
Brajovićfoto: Nikola Dragaš

Kolegijum je zakazan na predlog poslanika Demokratskog fronta (DF), čiji je funkcioner Strahinja Bulajić, kao potpredsjednik Skupštine iz kluba s najvećim brojem predstavnika, trenutno na poziciji predsjedavajućeg parlamenta.

Ivanović
Ivanovićfoto: Nikola Dragaš

On je prethodnih dana u više navrata ponovio da neće zakazivati sjednicu dok se pobjednici posljednjih izbora ne dogovore o rješenju političke krize.

Skupština je u redovnom zasjedanju od 1. marta.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović juče je dao mandat za sastav nove Vlade lideru Građanskog pokreta URA Dritanu Abazoviću, koji je sinoć rekao da bi potpredsjednik Skupštine Ervin Ibrahimović (Bošnjačka stranka - BS) mogao da zakaže sjednicu ako to neće Bulajić.

Bonus video: