Mikijelj: Bez ikakvog razloga sam označen kao osoba koja slavi ukrajinske žrtve

"U nedostatku bilo kakvih korisnih predloga za unapređenje kvaliteta života naših sugrađana, ova privezak partija, čiji članovi su 'među građanima prepoznati kao lovci na fotelje', koriste tragične događaje u Ukrajini, u cilju prikupljanja sitnih političkih poena"

7070 pregleda 10 komentar(a)
Mikijelj, Foto: Opština Kotor
Mikijelj, Foto: Opština Kotor

Menadžer Opštine Kotor Ivan Mikijelj rekao je da je "bez ikakvog razloga označen kao osoba koja slavi ukrajinske žrtve i narušava multinacionalni i multivjerski sklad u Opštini Kotor".

On je reagovao na jučerašnje saopštenje opštinskog odbora Socijaldemokrata iz tog grada, koje je objavilo da je Mikijelj na svom Instagram profilu podijelio fotografiju koreografije navijača Crvene zvezde tokom koje je prikazano groblje u bojama ukrajinske zastave i da je on na taj način dao podršku takvoj koreografiji.

"Prije svega, želim da istaknem da svi koji me poznaju, znaju dobro kakav odnos imam prema svim ljudima, nezavisno od njihove nacionalne ili vjerske pripadnosti", dodao je Mikijelj.

Navodi da upravo autori ovog ničim izazvanog i nepotpisanog saopštenja, koristeći kao izgovor sliku sa fudbalske utakmice koju je postavio na svoj lični profil, pokušavaju da unesu nemir i podjele među građanima Kotora.

"U nedostatku bilo kakvih korisnih predloga za unapređenje kvaliteta života naših sugrađana, ova privezak partija, čiji članovi su 'među građanima prepoznati kao lovci na fotelje', koriste tragične događaje u Ukrajini, u cilju prikupljanja sitnih političkih poena", rekao je Mikijelj.

Na njihovu žalost, ovaj sramni pokušaj moje lične diskreditacije, prepoznat je u javnosti kao politikantski i isti ne zavređuje dalji komentar, zaključio je Mikijelj.

Bonus video: