Sanel Balić na čelu odbora Bošnjačke stranke u Gusinju

"Nalazimo se pred jednim velikim izazovom – kako da mlade ljude zadržimo u našem gradu. Očekujem da će država prepoznati sve resurse i potencijale Gusinja", rekao je Balić

3678 pregleda 185 reakcija 0 komentar(a)
Balić, Foto: Bošnjačka stranka
Balić, Foto: Bošnjačka stranka

Članovi novog saziva Opštinskog odbora Bošnjačke stranke u Gusinju, na konstitutivnoj sjednici, izabrali su Sanela Balića za novog predsjednika tog odbora.

Balić, koji je izabran jednoglasno, bio je nosilac liste Bošnjačke stranke na posljednjim lokalnim izborima u Gusinju, podsjećaju iz te stranke.

“Veoma sam počastvovan da sam izabran jednoglasno. Ovo je velika čast, ali i odgovornost za mene. Zadovoljan sam da smo izabrali novi Opštinski odbor, sa dosta novih mladih lica. Mi smo na posljednjim izborima pokazali da smo kao partija otvoreni za nove, kvalitetne i uspješne ljude, koji svojim potencijalom mogu da doprinesu realizaciji politike Bošnjačke stranke”, kazao je Balić.

Istakao je, kako je saopšteno, da će se zalagati za što bolji život građana Gusinja.

“Nalazimo se pred jednim velikim izazovom – kako da mlade ljude zadržimo u našem gradu. Očekujem da će država prepoznati sve resurse i potencijale Gusinja. Nama su potrebne ozbiljne investicije, kako bismo stvorili dobre pretpostavke da se Gusinje razvija. Bošnjačka stranka je spremna da bude značajan faktor u tom pravcu”, kazao je Balić.

Bonus video: