Todorović: Berane će biti primjer snažnog i ubrzanog razvoja

Nosilac liste "Za budućnost Berana" izrazio očekivanje da će sa dosadašnjim koalicionim partnerima i dalje predvoditi grad

3971 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Tufik Softić
Foto: Tufik Softić

Kandidati za odbornike koalicione liste “Za budućnost Berana” (NSD, DNP, PZP, Radnička partija) predstavili su na konferenciji program kojim će nastupiti na lokalnim izborima 27. marta.

Prvi na listi te koalicije, Vuko Todorović, osvrnuo se na razvoj lokalne samouprave, ekonomski razvoj, odnosno privlačenje investitora, na kapitalne investicije, zaštitu životne sredine, kao politiku u oblasti obrazovanja, kulture, omladinske politike, pomoći osoba sa invaliditetom, socijalne politike i saradnje sa civilnim sektorom.

“Kao dio vlasti u proteklom periodu, uspjeli smo da se izborimo sa mnogim problemima, započeli smo projekte koje namjeravamo da završimo. Naši ljudi su prepoznati kao oni koji ne bježe od odgovornosti, koji su servis i podrška građanima i koalicija Za budućnost Berana nastavlja tim putem” - kazao je Todorović.

Za budućnost Berana, Vuko Todorović
foto: Tufik Softić

On je kazao da su spremni da se u složenoj ekonomskoj i političkoj situaciji maksimalno posvete svim problemima i da ih rješavaju na dobrobit svih građana Berana.

“Berane je grad pobjednik, inicijator i predvodnik svih promjena u Crnoj Gori, jedan od temelja očuvanja naše tradicije i istorije, a sigurni smo da će i u narednom periodu, predvođen koalicijom Za bidućnost Berana, biti primjer snažnog i ubrzanog razvoja” - rekao je Todorović.

On je, odgovarajući na pitanja, kazao da je još rano za izborne projekcije, ali je izrazio očekivanje da će sa dosadašnjim koalicionim partnerima i dalje predvoditi grad.

Na konferenciji su govorilile i kandidatkinje za odbornice Vida Ivanović, Katarina Vukićević i Marija Marsenić.

Koalicija “Za budućnost Berana” na biračkom listicu naći će se pod brojem jedan.

Bonus video: