Demokrate: Podmetanja i lažna briga Ure za standard građana

"Poručujemo građankama i građanima Crne Gore, da ih mi nikada nismo niti ćemo izdati i da ćemo nastaviti da se borimo za sve ono što je njihova izborna volja", kazali su iz Demokratske Crne Gore

5308 pregleda 36 reakcija 36 komentar(a)
Sa jednog od protesta Demokrata, Foto: Luka Zeković
Sa jednog od protesta Demokrata, Foto: Luka Zeković

Demokrate nikad neće izdati građane i nastaviće da se bore za sve ono što je njihova izborna volja, poručili su iz te partije.

Kazali su da Građanski pokret URA "zamajava javnost identičnim saopštenjima" u kojima poziva Demokrate da sazovu sjednicu Skupštine, poručivši da im "prevara ne može proći".

"Danas poručujemo onima čiji su novi koalicioni partneri prije samo dva mjeseca u Parlamentu kada je ovaj zakon bio na dnevnom redu bili protiv usvajanja ovog zakona, da prestanu sa spinovima, podmetanjima i lažnom brigom za standard građanki i građana Crne Gore. Danas im poručujemo da su građanke i građani Crne Gore svjesni da su sva ta saopštenja, zajedno sa kolumnama njihovih vjernih kolumnista u kojima se samo i isključivo kao glavni krivci targetiraju Demokrate, kukavičja jaja koja žele da podmetnu javnosti kako bi njihova davno dogovorena igra i izdaja u očima građanki i građana izgledala prihvatljivo. Danas poručujemo građankama i građanima Crne Gore, da ih mi nikada nismo niti ćemo izdati i da ćemo nastaviti da se borimo za sve ono što je njihova izborna volja", saopštili su iz Demokratske Crne Gore.

Pozvali su građane na protest u Podgorici u nedjelju.

Bonus video: