Živković: Građani Berana znaju ko je ko u gradu, nećemo ih obmanjivati i održaćemo svako obećanje

Nosilac liste Prave Crne Gore za izbore u Beranama je istakao da će se Prava Crna Gora, kao i do sada, baviti isključivo rješavanjem problema građana Berana i ostati posvećena ostvarivanju svojih programskih ciljeva

4640 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Prava Crna Gora
Foto: Prava Crna Gora

Građani Berana odlično znaju ko je ko u našem gradu i se mi nećemo baviti čaršijskim pričama i neistinama onih koji su sami sebe poslali na političku marginu, saopštio je nosilac liste Prave Crne Gore Berane Milovan Živković

"Poslednjih dana do nas dolaze brojne lažne priče koje služe za obmanjivanje građana. Priča se kako mi pravimo podjele i kako rasipamo glasove birača. Pričaju da mi pomažemo onima koje smo 30. avgusta smijenili s vlasti. To su priče očajnika koji znaju da su ulaskom u izdajničku vladu zauvijek izgubili povjerenje i poštovanje svojih birača", rekao je nosilac liste "Marko Milačić – Prava Crna Gora – DRŽIMO RIJEČ – Dr Milovan Živković".

On je istakao da će se Prava Crna Gora, kao i do sada, baviti isključivo rješavanjem problema građana Berana i ostati posvećena ostvarivanju svojih programskih ciljeva, postizanju mjerljivih rezultata i poboljšavanju kvaliteta života svih građana, od djece i mladih preko radno sposobnog stanovništva do penzionera.

"Mi nećemo obmanjivati naše birače i održaćemo svako dato obećanje jer mi držimo riječ", saopštio je Živković.

Kandidatkinja sa odborničke liste Marija Ristić je istakla Berane ima velike prirodne, istorijske i kulturne resurse za razvoj turizma.

"Sa stručnim i sposobnim ljudima na odlučujućim pozicijama u upravi grada, Prava Crna Gora će intenzivno raditi u pravcu širenja i obogaćenja beranske ponude u okviru ljetnjeg i zimskog turizma, kao i na promovisanju atraktivnih sadržaja i lokaliteta koje naša opština posjeduje. Mi držimo riječ", dodala je Ristić.

Božidar Vešović, takođe kandidat za odbornika saopštio je da su mnogi poznati sportisti koji su proslavili Crnu Goru i Berane svoje prve sportske korake napravili u tom gradu, te da to Berane čini #najvažnijim sportskm centrom sjevera naše zemlje#.

"Dobar geografski i planski razvoj sportske infrastrukture i pratećih smještajnih kapaciteta, Beranama bi dali priliku da pozicioniraju među važne sportske destinacije u Crnoj Gori i šire. Centar koji bi, tokom cijele godine, okupljao sportiste i klubove kroz takmičenja, treninge i sportske pripreme. Zalagaćemo se da naš grad postane mjesto u kome nastaju budući šampioni. Prava Crna Gora drži datu riječ", istakao je Božović.

Bonus video: