Hodžić: Spremni smo da sve razlike ostavimo po strani kako bismo radili u korist Ulcinja

"Jasno je da je naša koalicija korak ispred ostalih političkih subjekata, kako u programskim, tako i kadrovskim rješenjima" saopštio je kandidat za odbornika na koalicionoj listi “Za novi početak” Ćazim Hodžić

4746 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Koalicija Za novi početak jedina je pred građane Ulcinja izašla sa kandidatom za predsjednika Opštine na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 27. mart i ta činjenica nas, između ostalog, izdvaja od ostalih lista koje nemaju iskristalisanog kandidata za prvog čovjeka Ulcinja, a izbori su za manje od dvije sedmice.

To je saopštio predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokrata (SD) Ulcinj i kandidat za odbornika na koalicionoj listi “Za novi početak” Ćazim Hodžić.

"Upravo ovaj dogovor, koji su konstituenti naše koalicije postigli prije njenog formiranja, garantuje i brzo formiranje vlasti, što je od krucijalnog značaja u ovom trenutku", istakao je Hodžić.

Dodao je i da je turistička sezona pred nama, te da "vrlo brzo nakon konstituisanja vlasti krećemo u ozbiljnu pripremu, za uspješnu i berićetnu sezonu".

"Jasno je da je naša koalicija korak ispred ostalih političkih subjekata, kako u programskim, tako i kadrovskim rješenjima. Mi smo, samim formiranjem ove koalicije, napravili značajan iskorak i pokazali da smo, uprkos tome što dolazimo iz različitih političkih partija, spremni da sve naše razlike ostavimo po strani kako bismo radili u korist Ulcinja i naših sugrađanki i sugrađana", istakao je Hodžić.

Hodžić navodi i da vjeruje u tu koaliciju i pobjedu.

"Vrijeme za promjene, za neke nove ljude i novu energiju koju naša lista nosi. Vrijeme za mlade i sposobne ljude koji su spremni da rade u za sve građanke i građane Ulcinja, za napredak našeg grada", navodi se u njegovom saopštenju.

Bonus video: