Prava Crna Gora: Tvrd smo orah o koji će plomiti zube svi koji pokušaju da udare na nas

"Lista "Marko Milačić – Prava Crna Gora – DRŽIMO RIJEČ – Dr Milovan Živković" nije pretrpjela niti jednu jedinu promjenu"

11614 pregleda 22 reakcija 22 komentar(a)
Predsjedništvo Prave Crne Gore, Foto: Prava Crna Gora
Predsjedništvo Prave Crne Gore, Foto: Prava Crna Gora

Prava Crna Gora saopštila je danas da je lista te partije u Beranama nepromijenjena, i da je to dokaz da za razliku od mnogih drže riječ.

Oni su reagovali na odluku Opštinske izborne komisije (OIK) Berane povodom nove zbirne izborne liste u tom gradu.

Povezani članci

10. Mart 2022.

DIK: Poništena zbirna lista za izbore u Beranama

"Postupajući po nalogu Državne izborne komislije (DIK), Opštinska izborna komisija (OIK) Berane utvrdila je novu zbirnu izbornu listu. Nakon utvrđenih nepravilnosti na zbirnoj listi, Opštinska izborna komisija Berane je skratila liste pojedinih partija. Lista "Marko Milačić – Prava Crna Gora – DRŽIMO RIJEČ – Dr Milovan Živković" nije pretrpjela niti jednu jedinu promjenu. Ovo je zvaničan dokaz da je Prava Crna Gora, kao i uvijek, sve uradila u skladu sa Zakonom i zakonskim procedurama, kako smo na samom startu i kazali, za razliku od onih koji su na ovaj način pokušali da kompromituju i sabotiraju izborni proces u opštini Berane, ali i da nanesu štetu Pravoj Crnoj Gori i pojedinim kandidatima za odbornike na našoj listi, što im nije uspjelo", ističe se u saopštenju Prave Crne Gore.

Iz te partije su dodali da se i "ovoga puta pokazalo da Prava Crna Gora drži riječ i potpuno profesionalno i odgovorno vodi politiku, za razliku od pojedinih, pa poručujemo da je Prava Crna Gora i u Beranama i u Crnoj Gori tvrd orah o koji će, kao i u ovom slučaju, politički plomiti zube svi oni koji pokušaju da udare na nas".

"To smo pokazali i pokazujemo u svakom trenutku, to smo pokazali izdajnicima izborne volje, to smo pokazali političkim prevarantima, to smo pokazali svima onima koji rade na štetu građana Berana, ali i cijele Crne Gore", zaključuje se u saopštenju Prave Crne Gore.

Bonus video: