SNP Berane: Neka Milačić podsjeti na period kad je za njega bilo neprihvatljivo da bude u društvu Amfilohija

"Neka Marko Milačić nastavi da protestuje sa svojim kolegama iz Demokrata i na blokira Crnogorski sistem i institucije, samim tim i smanjenje akciza za gorivo i poreza za osnovne životne namirnice, a na isti način nam pokaže koliko mu je bitna fotelja, a nebitni građani i Berana i Crne Gore. Berane zna najbolje, to ćemo i pokazati 27. marta"

7519 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
SNP, Foto: Miloš Rudović
SNP, Foto: Miloš Rudović

Socijalistička narodna partija (SNP) Berane saopštila je danas da "smo ovih dana svedoci nastavka političkog lutanja poznatog političkog klovna, promotera pokreta za nezavisnost, medijskog jastreba DPS i jurišnika na policijske marice, nebitnog lika u vidu Marka Milačića".

Oni su reagovali na saopštenje predsjednika Prave Crne Gore Marka Milačića koji je kazao da je glas za SNP na lokalnim izborima u Beranama "glas za postizbornu koaliciju SNP-a i DPS-a".

Iz SNP Berane su dodali da Milačić "dozvoljava sebi da ovih dana luta po Beranama i priča političke nebuloze u koje niko ne vjeruje, kako u Beranama, tako i u Crnoj Gori".

"Pitamo gospodina Milačića gdje je on bio kada je OO SNP na čelu sa Dragoslavom Šćekićem jedini pobjeđivao DPS u Crnoj Gori, kada se jedini SNP izborio sa DPS režimom, i kada je podigao grad iz DPS ruševina Vjerovatno je pod skutima režimske RTCG uvježbavao spinove kojima se sada služi. Neka podsjeti ugledne beranske domaćine na period kad je za njega bilo neprihvatljivo da bude u društvu blaženopočivšeg Mitropolita Amfilohija", ističe se u saopštenju.

Iz SNP Berane su kazali da što se tiče glasa za SNP, zna se da će on biti glas za stabilnu lokalnu vlast, za pošten i odgovoran rad, i nulti nivo korupcije.

"Glas za Pravu Crnu Goru je glas za DPS jer će par desetina glasova koje će dobiti po Dontovoj formuli otići DPS-u i njegovim satelitima. Znaju Beranke i Beranci najbolje, i u njihov sud nikada, pa ni sada nećemo sumnjati. Ovoliki napadi na SNP govore samo o jednom, da imamo najbolju listu, da smo najjači i da ćemo i nakon 27. marta nastaviti da na najbolji način vodimo opštinu Berane. Neka Marko Milačić nastavi da protestuje sa svojim kolegama iz Demokrata i na blokira Crnogorski sistem i institucije, samim tim i smanjenje akciza za gorivo i poreza za osnovne životne namirnice, a na isti način nam pokaže koliko mu je bitna fotelja, a nebitni građani i Berana i Crne Gore. Berane zna najbolje, to ćemo i pokazati 27. marta", poručili su iz SNP Berane.

Bonus video: