Živković: Oni koji nas optužuju da se borimo za fotelje se prodaju za minut slave i pet minuta vlasti

"Dok je Prava Crna Gora radila u interesu građana i Skupštini podnosila brojne amandmane, oni su trgovali i Skupštini podnijeli samo jedan: amandman za odlaganje lokalnih izbora u Beranama i Ulcinju. Htjeli su odlaganje izbora jer se plaše onoga što će im na tim izborima poručiti birači"

4305 pregleda 31 reakcija 14 komentar(a)
Živković, Foto: Prava Crna Gora
Živković, Foto: Prava Crna Gora

Nosilac liste „Marko Milačić – Prava Crna Gora – Držimo riječ" Milovan Živković poručio je da ta partija na lokalne izbore u Beranama "ulazi ponosna i čistog obraza" jer je "od Berana i Crne Gore građana prepoznata kao partija časnih, poštenih ljudi koji ispunjavaju data obećanja, koji rade u najboljem interesu naše zajednice."

Živković je dodao da je partija "čistog obraza jer nismo iznevjerili i nikad nećemo izdati vašu volju", te da se "time se ne može pohvaliti svako, pogotovo ne oni koji su pored svojih imena okačili cijenu, a onda prodali i sebe i povjerenje koje su im ukazali njihovi birači 30-og avgusta."

"To su isti oni koji nas optužuju da se mi borimo za fotelje, dok se oni prodaju za minut slave i pet minuta vlasti. Dok je Prava Crna Gora radila u interesu građana i Skupštini podnosila brojne amandmane, oni su trgovali i Skupštini podnijeli samo jedan: amandman za odlaganje lokalnih izbora u Beranama i Ulcinju. Htjeli su odlaganje izbora jer se plaše onoga što će im na tim izborima poručiti birači", poručio je Živković.

On je kazao da su pomenuti "dobili su priliku da uđu u istoriju i iskoristili su je na najgori mogući način", te da za njih imaju "samo jednu poruku – čast i bruka žive dovijeka!“.

Mišo Bojović, kandidat sa liste odbornika, poručio je da "smo odavno svjesni činjenice da je naša privreda dotakla dno, što se odražava i na sve ostale aspekte života u našem gradu", te da je "vrijeme da se trgnemo i, zajedničkim snagama, promijenimo takvo stanje."

"Smatram da se izlaz nalazi u valorizaciji resursa koje imamo. Beranama je potreban veći stepen drvoprerade i održiv razvojni plan u oblasti poljoprivrede, kroz proizvodnju, a zatim i preradu voća i povrća. Vrijeme je da se ozbiljno pozabavimo i valorizacijom turističkih potencijala kroz nove sadržaje u domenu ponude. Pokrenimo se i uspjeh je tu! Ako tražite spoj patriotizma i realnog prilaza oporavku naše opštine, to ćete naći u Pravoj Crnoj Gori! Mi imamo odgovornost za datu riječ”, poručio je Bojović.

Bonus video: