DPS: Demokrate izbjegavaju odgovor na pitanje koliko je Aleksa osvojio glasova na izborima u Podgorici

"Hvale se rezultatima sa posljednjih izbora sabirajuću glasove čitave opozicije, one iste sa kojima se svaki dan javno dopisuju rječnikom koji ne pamti crnogorska javnost, sa nivoom uvreda koje su odavno prevazišle politiku"
71 pregleda 5 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 22.10.2017. 17:19h

Jedino što su Demokrate uspjele u posljednja tri saopštenja je da izbjegnu odgovor na pitanje koliko je "vaš" Aleksa osvojio glasova na izborima u Podgorici, sa koliko razlike je izgubio, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Podgorica.

Oni su reagovali na saopštenje Demokratske Crne Gore u komje između ostalog poručeno da se "ne živi od stare pljačke, slijedi sabiranje otetih para, pa zatvorskih dana".

"Hvale se rezultatima sa posljednjih izbora sabirajuću glasove čitave opozicije, one iste sa kojima se svaki dan javno dopisuju rječnikom koji ne pamti crnogorska javnost, sa nivoom uvreda koje su odavno prevazišle politiku. Uporno zamajavaju javnost njihovim naručenim istraživanjima javnog mnjenja, o čijoj vjerodostijnosti bolje da pitaju svoje koalicione partnere. Ali zato ne odgovoraju na vrlo jednostavno pitanje o povjerenju građana na jedinom vjerodostojnom ispitu, a to su izbori",", navodi se u saopštenju DPS Podgorica.

Iz podgoričkog DPS su dodali da što se tiče prijetnji zatvorskim danima, u demokratijima postoje tri grane vlasti, a to su sudska, zakodnodavna i izvršna.

"Namjera Demorkata da sudi i presuduje na sreću građana Crne Gore nikada se neće obistiniti. Diktatura koju planiraju gdje bi "njihov" Aleksa slao ljude u zatvor, jer mu se ne sviđaju je scenario koji je moguć samo u snovima mladog Bečića. Izbori se bliže, pa je normalno da se javlja nervoza u redovima Demokrata, jer će DPS još jednom ubjedljivo da pobijedi, a oni će morati da priznaju građanima da su ih opet prevarili", navodi se u saopštenju DPS Podgorica.

Bonus video: