Živković: Ne ubjeđujte me da ovo nije povratak DPS-a; Milačić: Naivnost pomisliti da SNP i u Beranama neće otići sa DPS

"Glas dat SNP-u je glas dat DPS-u. I ko garantuje, a ja garantujem suprotno, da SNP i DPS neće posle ići u u lokalnoj samoupravi u koaliciju. Onda će vas ubjeđivati „pa ovo je, znate, lokalna samouprava, ovo nije republika...“ i napraviće zajedničku vlast. I eto opet DPS-a, i eto opet da se ne promijeni ništa u Beranama“

5991 pregleda 139 reakcija 10 komentar(a)
Milačić i Živković, Foto: Prava Crna Gora
Milačić i Živković, Foto: Prava Crna Gora

Nosilac beranske liste „Marko Milačić – Prava Crna Gora – DRŽIMO RIJEČ" na predstojećim lokalnim izborima Milovan Živković poručio je da ga ne treba ubjeđivati "da ovo nije povratak DPS-a na vlast", ali i da je "glas dat SNP-u glas dat DPS-u".

„Nemojte da me ubjeđujete da ovo nije povratak DPS-a na vlast. Sjećate li se onog Abazovićevog „ti ćeš ići u zatvor, ti ćeš ići u zatvor, ti ćeš ići u zatvor“ i „nišanjenja“ Ivanovića i Gvozdenovića. Pa ne misli valjda da smo mi naivni, da vjerujemo da Abazović treba Gvozdenovića da šalje u zatvor, ali prvo da ga Gvozdenović izabere za predsjednika Vlade. Pa, ko u to da vjeruje", izjavio je Živković.

On je dodao da se manjinska Vlada ne može izabrati "bez glasova DPS-a."

"Glas dat SNP-u je glas dat DPS-u. I ko garantuje, a ja garantujem suprotno, da SNP i DPS neće posle ići u u lokalnoj samoupravi u koaliciju. Onda će vas ubjeđivati „pa ovo je, znate, lokalna samouprava, ovo nije republika...“ i napraviće zajedničku vlast. I eto opet DPS-a, i eto opet da se ne promijeni ništa u Beranama“, kazao je Živković.

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić je dodao da bi "čovjek stvarno bio naivan da ne zaključi da će i 27. marta, ovdje u Beranama" SNP, kako kaže, "otići sa DPS-om".

„Ako su potpisali izdajnički memorandum, ako su na glavnom odboru odlučili da idu u manjinsku Vladu koju podržava DPS, ako su odlučili da formiraju novu parlamentarnu većinu sa DPS-om, ako su radili sve da sa DPS-om odlože izbore u Beranama, pa onda bi čovjek stvarno bio naivan da ne zaključi da će i 27. marta, ovdje u Beranama, otići sa DPS-om. Sa tim nikako ne smijemo da se igramo. Sa tim smo se već jednom igrali, pa smo doživjeli najveću moguću izdaju", poručio je Milačić.

On je istakao da će Prava Crna Gora u Beranama biti "siguran činilac nove vlasti."

"Prava Crna Gora u Beranama, prema istraživanjima i svemu onome što vidimo svakim danom na ulicama, u posjetama, na skupovima, Prava Crna Gora će biti nova svježina u novoj vlasti u Beranama, Prava Crna Gora će u novoj vlasti biti subjekt koji će biti najveća brana bilo kakvoj izdaji volje građana. Prava Crna Gora će biti politička partija koja će držati svoju riječ“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: