Franeta: Očekujemo od DF da izvrši promjene u kabinetu predsjednika Opštine Budva

"Što se tiče Prave Crne Gore - Prave Budve mi smo sigurni ako dođe do eventualnih izbora na njih ćemo izaći sami pa ako zaslužimo sa dosadašnjim radom povjerenje građana ostaćemo u parlamentu a ako ga ne zaslužimo mi ćemo se časno povući”

4009 pregleda 58 reakcija 3 komentar(a)
Franeta, Foto: Prava Crna Gora Budva
Franeta, Foto: Prava Crna Gora Budva

Lider budvanskog odbora Prave Crne Gore Aleksandar Franeta kazao je da nakon ostavke predsjednika Skupštine opštine (SO) Krsta Radovića očekuje i od druge strane da postupi na sličan način i izvrši određene promjene u kabinetu predsjednika Opštine Budva.

“Naše mišljenje u ovom teškom trenutku za Crnu Goru i grad Budvu kao i širem okruženju političke partije koje se trenutno nalaze na vlasti u Budvi trebala bi u ovom momentu da urade maksimum svojih mogućnosti i napora da lakše prebrodimo ovu nezamislivu situaciju u kojoj se trenutno nalazimo. Naime, juče je predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović podnio ostavku što automatski znači da će u narednim danima biti uvedena prinudna uprava u opštini Budva. S obzirom na ovaj njegov častan i dostojanstven pokušaj izlaska iz krze u Budvi, Prava Budva očekuje i od druge strane da postupi na sličan način i adekvatno ovoj ostavci izvrši određene promjene u kabinetu predsjednika Opštine”, naveo je Franeta.

Smatra da na ovaj način bi “mogli bar na kratak rok ako već ne mogu na duži da pruže ruke jedni drugima”.

“Izaberemo novog predsjednika Skupštine opštine i izglasamo budžet, dočekamo spremni turističku sezonu i što je najvažnije opravdamo povjerenje građana Budve. Naš savjet svima je da novi prijevremeni parlamentarni izbori nisu pravo rješenje i nismo sigurni da li će isti ovi ljudi poslije njih odlučivati o ovim stvarima. Što se tiče Prave Crne Gore - Prave Budve mi smo sigurni ako dođe do eventualnih izbora na njih ćemo izaći sami pa ako zaslužimo sa dosadašnjim radom povjerenje građana ostaćemo u parlamentu a ako ga ne zaslužimo mi ćemo se časno povući”, zaključio je Franeta.

Bonus video: