Kljajić: Uredićemo komunalnu i saobraćajnu infrastrukturu u gradskom i ruralnom području

Nositeljka liste "Da, za Berane i Crnu Goru" je istakla da će koalicija koju predvodi unaprijediti poslovni ambijent, a sve u cilju smanjenja broja nezaposlenih i zaustavljanja daljeg iseljavanja

2107 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Printscreen/DPS
Foto: Printscreen/DPS

Lista na čijem sam čelu, ukoliko dobije povjerenje građana Berana da vrši vlasti u narednom mandatu, će se truditi da uredi komunalnu i saobraćajnu infrastrukturu u gradskom i ruralnom području, te rekonstruisati zelenu i mliječnu pijacu, ali i sagraditi moderan tržni centar.

To je saopštila nositeljka liste "Da, za Berane i Crnu Goru" i poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Lidija Kljajić u svom govoru o Izbornom programu.

Ona je istakla da će koalicija koju predvodi unaprijediti poslovni ambijent, a sve u cilju smanjenja broja nezaposlenih i zaustavljanja daljeg iseljavanja.

“Oživjećemo seoske zdravstvene ambulante, u oblasti poljoprivrede osnovaćemo logistički centar za otkup proizvoda, obezbijedićemo subvencije i kreditne aranžmane, formiraćemo poseban fond za podršku mladim bračnim parovima za život na selu, valorizovaćemo u turističke svrhe Županovu pećinu u Lubnicama i pećinu Đato u Petnjiku”, poručila je ona.

Dodaje i da će dovesti strane investitore da svojim ulaganjem u Berane otvore "nekoliko stotina radnih mjesta".

"Dovešćemo pamet Ivangrada, gdje god se ona nalazila, da investira u svoj grad”, saopštila je Kljajić.

Bonus video: