Bulatović: Iz SNP-a pokušavaju da me politički diskvalifikuju

"Novčani iznosi kazni su naplaćeni u početnom periodu mog mandata, uvećani za pripadajuće troškove i zatezne kamate. Toliko o smjeni i svaka druga priča o tome je isprazno politikanstvo“, zaključuje predsjednik Opštine Kolašin

6330 pregleda 44 reakcija 6 komentar(a)
Foto: Dragana Šćepanović
Foto: Dragana Šćepanović

Predsjednik Opštine Kolašin Milosav Bulatović, reagujući na saopštenje Opštinskog odbora (OO) Socijalističke narodne partije (SNP), kaže da ga iz te stranke pokušavaju politički diskfalifikovati.

„Umjesto manira političkih diskvalifikacija kojima pribjegava OO SNP Kolašin,stavljam javnosti na uvid rješenje broj 05/2-069/16-6660/1 kojim je Direkcija za inspekcijski nadzor Ministarstva unutrašnjih poslova zabranila Zoranu Kujoviću vršiocu dužnosti načelnika Komunalne policije vršenje poslova radnog mjesta načelnika Komunalne policije“, kazao je Bulatović.

On je ponudio javnosti na uvid i zaključak broj 07-069/17-1659 odeljenja za inspekcijski nadzor Ministarstva javne uprave. Tim rješenjem, objašnjava, „tadašnja predsjednica Opštine Kolašin i Opština kažnjavaju zbog neizvršavanja rješenja inspekcije“.

„Pomenuto rješenje je datirano dana 04.02.2016 godine. Novčani iznosi kazni su naplaćeni u početnom periodu mog mandata, uvećani za pripadajuće troškove i zatezne kamate. Toliko o smjeni i svaka druga priča o tome je isprazno politikanstvo“, zaključuje Bulatović.

Bonus video: