Kujović: Predsjednik Opštine Kolašin da u svoju arhivu doda i presudu Upravnog suda

"Vrijeme je stari sudac, koji će pokazati da li OO SNP-a želi da Vas politički diskvalifikuje ili ste, svojim djelima, sebi pokazali "politički crveni karton", zaključuje predsjednik Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije

4169 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Reagovanje predsjednika Opštine Kolašin Milosava Bulatovića pokazuje, tvrdi predsjednik Opštinskog odbora (OO) Socijalističke narodne partije (SNP) Kolašin Zoran Kujović, “da se nepravdom može cijeli svijet proći, ali se natrag ne može vratiti”. Kujović, koji je i bivši načelnik Komunalne policije, kojeg je Bulatović razriješio, kaže da je Bulatović “sebi pokazao politički crveni karton”.

“Uprkos želji da izbjegnem "medijski rat" proteklih dana, jučerašnja izjava prvog čovjeka grada me obavezuje da reagujem, s obzirom da sam prozvan. Da sa nepravdom može sav svijet proći, ali se natrag ne može vratiti, još jednim, svojim "časnim i dostojnim" saopštenjem, uvjerio nas je pravosnažno osuđeni predsjednik Opštine”, napisao je Kujović.

On Bulatoviću preporučuje da svojoj arhivi dokumenata doda i presudu Upravnog suda od februara ove godine, kojom se poništava rješenje o Kujovićevom razrješenju.

“Kada se već, gospodine Bulatoviću, vrlo precizno bavite "datiranjem" nije od goreg da u svojoj arhivi ubacite i sledeću dokumentaciju. Prvo, presudu Upravnog suda, od februara ove godine, kojom se poništava Vaše rješenje kojim ste me, pod "partijskim pritiskom", nezakonito razriješili. Takođe, i drugo, a ne manje bitno, a hronološki se uklapa u redosljed Vaših datuma, rješenje o mom zakonitom imenovanju za načelnika Komunalne policije, a po sprovedenom konkursu, a koji za ovu poziciju za vrijeme svog mandata još nijeste uspjeli raspisati. Na kraju, vrijeme je stari sudac, koji će pokazati da li OO SNP-a želi da Vas politički diskvalifikuje ili ste, svojim djelima, sebi pokazali "politički crveni karton", zaključuje Kujović.

Bonus video: