DPS: Potpredsjednik Opštine Andrijevica organizovao skup podrške ruskog agresiji

"Dok većinska Crna Gora saosjeća bol i muku kroz koju prolazi ukrajinski narod, pogođen ruskom agresijom koja je ujedinila čitav civilizovan svijet, nažalost, jedan manji dio građana predvođen političkim prvacima u Crnoj Gori slavi i navija za agresora", naveli su iz andrijevičkog DPS-a

14075 pregleda 26 reakcija 26 komentar(a)
Sa protesta: Raketić skroz lijevo, Foto: DPS Andrijevica
Sa protesta: Raketić skroz lijevo, Foto: DPS Andrijevica

Protest podrške Rusiji održan je u srijedu veče u Andrijevici, a skupu je prisustvovao i predsjednik lokalnog odbora Nove srpske demokratije i potpredsjednik Opštine Vesko Raketić.

Iz tamošnjeg odbora Demokratske partije socijalista (DPS) saopštili su da je Raketić bio i organizator protesta.

Sa protesta
Sa protestafoto: DPS Andrijevica

"Dok većinska Crna Gora saosjeća bol i muku kroz koju prolazi ukrajinski narod pogođen ruskom agresijom koja je ujedinila čitav civilizovan svijet, nažalost jedan manji dio građana predvođen političkim prvacima u Crnoj Gori slavi i navija za agresora. Naime, sinoć je u našoj opštini predsjednik Demokratskog fronta, koji je ujedno i potpredsjednik Opštine Andrijevica, Vesko Raketić zajedno sa svojim sljedbenicima organizovao protest podrške Rusiji i agresiji koju vrši nad narodom Ukrajine. U trenutku u kom se zastava Srbije zavijorila ispred platoa zgrade Opštine, većinski dio građana Andrijevice, zaćutao je na ovakav čin pitajući se šta je razlog podrške stradanju nevinih ljudi i djece", saopštili su iz andrijevičkog DPS-a.

Sa protesta
Sa protestafoto: DPS Andrijevica

Pozvali su funkcionere Opštine Andrijevica da se pozabave gorućim tema ekonomskog stanja u toj opštini.

"Da rade na planu i programu pomoći stanovništvu Andrijevice i unaprjeđenju njegovog kvaliteta života, te da se okane od slavljenja sumanutih anticivilizacijskih, imperijalističkih projekata kojima brukaju i našu opštinu i sugrađane", zaključuje se u saoštenju.

Bonus video: