DPS Berane: Premović bio ljut na premijera, a onda preuzeo mjesto nosioca njegove liste "Berane sad"

Prema njihovim riječima, "kontradiktorni Premović, kojem očigledno držanje riječi nije jača strana, nije, niti može zaslužiti bilo kakvu pozornost i povjerenje naših sugrađana, a to će i pokazati rezultati izbora 27. marta i što svakako pozdravljamo"

3312 pregleda 3 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Da u politici neprincipijelni ljudi imaju svoju kupovnu cijenu i da im je lični interes preči i važniji od ideala i sopstvenih stavova, pokazuje slučaj Mladena Premovića, nosioca izborne liste "Berane sad".

To su saopštili iz opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Berane, dodajući da je prije samo mjesec i po dana Premović javno izrazio svoju ljutnju i neslaganje sa politikom premijera Zdravka Krivokapića i njegove vlade.

Međutim, dodaju oni, nedugo zatim je zauzeo mjesto nosioca liste "Berane sad", "političkog pokreta iza kojeg stoje Krivokapić i njegova porodica zajedno sa odlazećim dvojcem ministara Spajić – Milatović".

"Nijesam prezadovoljan vladom Krivokapića, jer nije ispunio ideologije srpskog naroda i ljut sam na njega jer je potpisao onaj sporazum sa Abazovićem da odustajemo od svih naših ideala“, riječi su koje je Premović uputio na jednom od protesta protiv formiranja manjinske vlade. Ali, sigurno da je čelna pozicija na izbornoj listi zaslužna za to što je Premović promijenio svoje mišljenje i vjerovatno i sam odustao od istih tih navodnih borbi za 'ispunjenja ideologija srpskog naroda'", navodi se u saopštenju DPS-a.

Prema njihovim riječima, "kontradiktorni Premović, kojem očigledno držanje riječi nije jača strana, nije, niti može zaslužiti bilo kakvu pozornost i povjerenje naših sugrađana, a to će i pokazati rezultati izbora 27. marta i što svakako pozdravljamo".

Bonus video: