SNP: Nismo potpisali sporazum sa DPS-om, SDP-om i SD-om

Iz te partije su dodatno saopštili da su njihovi partneri za dogovor o manjinskoj Vladi Građanski pokret URA i partije nacionalnih manjina

7247 pregleda 18 komentar(a)
Foto: Miloš Rudović
Foto: Miloš Rudović

Socijalistička narodna partija nije potpisala bilo kakav sporazum sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratskom partijom (SDP) i Socijademokratama (SD).

Iz te partije su dodatno saopštili da su njihovi partneri za dogovor o manjinskoj Vladi Građanski pokret (GP) URA i partije nacionalnih manjina.

"Socijalistička narodna partija Crne Gore ističe da su juče objavljene informacije u određenim medijima da je SNP potpisala sporazum o manjinskoj Vladi netačne i tendenciozno plasirane kako bi se nanijela šteta našoj partiji", navodi se u njihovom saopštenju.

"U tom smislu, molimo pojedine medije da ne prenose netačne i neprovjerene informacije. Nadamo se da u ovim postupcima nije bilo loše namjere i da će se mediji držati pravovremenog i istinitog obavještavanja javnosti. O svim novim momentima u procesu formiranja manjinske Vlade, što se tiče SNP CG, bićete blagovremeno informisani", dodaju oni.

Ističu da su opredijeljeni da gledaju u budućnost i ne žele da se vraćaju na teme prošlosti koje dijele naše društvo. "Želimo da se odblokiraju institucije sistema i da naša država konačno krene naprijed".

Bonus video: