Čaprić: Ulcinju potrebni novi putevi razvoja, opet obećavaju oni koji su unizili grad

"Na ove izbore izlazimo uvjereni više nego ikad da imamo pravo da tražimo vašu podršku, zahvaljujući dosadašnjem radu i aktivnostima, zasnovanim na čast i zalaganje kako bismo izašli u susret našim građanima“

6969 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Forca
Foto: Forca

Potpredsjednik Force Arbin Čaprić kazao je da su Ulcinju neophodni novi putevi razvoja i da mu nijesu više potrebne prazne riječi i propagande

"Ovom gradu su potrebni konkretni radovi i projekti. Pošteno i transparentno vođenje za sve građane, pravilna reforma lokalne uprave i javnih preduzeća, dobro upravljanje imovinom i javnim finansijama, borba protiv korupcije, održivo urbanističko planiranje i izrada konkretnih infrastrukturnih planova i projekata, izgradnja puteva, parkinga, parkova i javnih prostora, privlačenje stranih investicija, zaštita životne sredine i prirodnih resursa, očuvanje i promocija naše kulturne baštine- neki su od naših ciljeva, da Ulcinju vratimo nedostajuću sliku razvijenog grada, funkcionalnog i pogodnog za život“, kazao je Čaprić na današnjoj konferenciji za novinare u sjedištu Force.

Podsjećajući da Ulcinj dijeli samo još 10 dana od lokalnih izbora, on je poručio Forca i ovog puta pred građane izlazi "najboljom ekipom djevojaka i momaka ovog grada".

"Izlazimo pred građane i simpatizere, uvjereni da nudimo i predstavljamo najbolju ponudu za upravljanje opštinom u naredne četiri godine. Na ove izbore izlazimo uvjereni više nego ikad da imamo pravo da tražimo vašu podršku, zahvaljujući dosadašnjem radu i aktivnostima, zasnovanim na čast i zalaganje kako bismo izašli u susret našim građanima“, naveo je Čaprić.

Ocijenio je „da danas u modi manipulisati emocijama birača i mase“.

"Vidimo ovih dana populističke izborne skupove sa pompeznim obećanjima. Obećavaju razvoj vrtoglavih investicija, kao da oni koji obećavaju i traže vašu podršku, nijesu oni isti ljudi koji su bili i ostali dio državnih i javnih funkcija. Oni ne samo da nisu uradili nikakav konkretan posao za dobrobit grada, već́ su naprotiv, u mnogome oštetili i ometali njegov razvoj, zloupotrebljavali javna dobra, duboko narušili ugled dobrog upravljanja i ugled Ulcinja kao grada“, ocijenio je Čaprić.

Bonus video: