DPS Podgorica: Ostvarićemo još jednu ubjedljivu pobjedu

"Javnost nije ni očekivala od Demokrata da makar jednom saopšte podatke koji su tačni, jer je to u suprotnosti sa političkim bićem ove partije koja je i nastala iz podjela uzrokovanih upravo izborima u Podgorici"
1 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 22.10.2017. 10:55h

Demokratska partija socijalista će na lokalnim izborima u Podgorici ostvariti još jednu ubjedljivu pobjedu, smatraju u klubu odbornika DPS Glavnog grada.

Oni su reagovali na tvrdnju Demokrata da će ih ubjedljivo pobijediti na izborima.

"Demokrate i u najnovijem saopštenju izbjegavaji da kažu je li tačno da je njihov predsjednik, prvi čovjek partije, Aleksa Bečić ostvario gotovo četiri puta lošiji izborni rezultat od kandidata Demokratske partije socijalistana na izborima u Podgorici? Iako se mi time ne hvalimo, jer je to za DPS očekivano, neka Demokrate tu dilemu oko rejtinga svoje partije riješe prvo sa svojim koalicionim partnerima koji im gotovo svakodnevno nabrajaju poraze koje su doživjeli, ne samo u Podgorici. Naravno, javnost nije ni očekivala od Demokrata da makar jednom saopšte podatke koji su tačni, jer je to u suprotnosti sa političkim bićem ove partije koja je i nastala iz podjela uzrokovanih upravo izborima u Podgorici", navodi se u reagovanju kluba odbornika DPS Glavnog grada.

Oni su pozvali Demokrate da saopšte koji je rezultat Bečiuć ostavario u trci za gradonačelnika.

"To je najbolji odgovor na vaše tvrdnje o navodnom fabrikovanju rezultata javnog mnjenja. A nećemo zaboraviri da podsjetimo javnost na vaše neistine i nakon izbora koji predstoje, na kojima će DPS ostvariti još jednu ubjedljivu pobjedu", zaključuje se u reagovanju.

Bonus video: