Demokrate: Ubjedljivo ćemo pobijediti DPS na izborima

"Poručujemo vam da ćete tek buncati kada vas uskoro smjestimo u jedno odmaralište na pola puta do Danilovgrada"
88 pregleda 11 komentar(a)
Demokrate logo, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate logo, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 22.10.2017. 09:41h

Ubjedljivo ćemo pobijediti DPS na izborima, ubijeđeni su u Demorkatskoj Crnoj Gori.

Oni su reagovali na navode DPS-a koji tvrdi da opozicione partije pojedinačno ne mogu ni da sanjaju rezultat koji Demokratska partija socijalista ostvaruje na izborima.

"Panična reakcija podgoričkog ogranka organizovane kriminalne grupe, pod formalnim nazivom DPS, potvrđuje da je strah ušao pod kožu njenim šefovima i članovima. Kako sva istraživanja javnog mnjenja garantuju kraj DPS vlasti, a naročito u glavnom gradu, pozivanje na izborne rezultate od prije nekoliko godina postaje sve učestalije. Tako drastičan pad rejtinga, DPS OKG pokušava amortizovati sjećanjima na prethodne izborne cikluse, kada su brutalnim zloupotrebama izbornih prava i kupovinom odbornika prekrajali izborne pobjede opozicije u Podgorici. Tako je bilo i prošlog puta, ali vam obećavamo da će vam to biti i posljednji put", navode Demokrate.

Tvrde da su se u DPS-u "prepali istraživanja javnog mnjenja".

"Koja kažu da Demokrate ubjedljivo pobjeđuju DPS i vašeg šefa nad šefovima, pa u panici, čak i u snu buncate Aleksino ime. Poručujemo vam da ćete tek buncati kada vas uskoro smjestimo u jedno odmaralište na pola puta do Danilovgrada. Na taj put je već krenuo Miomir Mugoša, pa vam može biti od koristi sa savjetima kako da smanjite nervozu i batrganje. I baš zato što vi dobro znate svoju buduću lokaciju, zato se ovako praćakate, svjesni da nema te političke akrobacije, niti prevare koja će ovoga puta prekrojiti ubjedljivo većinsku volju građana Podgorice i Crne Gore. Na prethodnim parlamentarnim izborima, uz sve zloupotrebe, politički smo vas masakrirali i sveli na nedostižnih 8.000 glasova razlike u odnosu na opoziciju, a što je danas još drastičnije izraženo. Zato, što se tiče brojanja, ostaje vam samo da brojite posljednje dane na vlasti. Koliko god se trudili da se bavite procentima i obmanjujete javnost, uzalud vam trud, jer narod ima jedan pravi i istiniti, a vi drugi, fabrikovani procenat. Uzalud vam pokušaji da fingirate snagu kada je nemate. Ako vam je za utjehu, samo se vi hrabrite i filujte vaš rejting, ali onaj koji imate kod građana Podgorice ničim više ne možete ispraviti", zaključuje se u reagovanju Demokrata.

Bonus video: