Radović: Samovolja pojedinca, u Opštini vlada anarhija

"Današnja sjednica i konferencija za novinare DF od prije neki dan su samo spinovanje informacija i prebacivanje odgovornosti", kazao je Radović

7296 pregleda 12 komentar(a)
Radović, Foto: Vuk Lajović
Radović, Foto: Vuk Lajović

Predsjednik Skupštine opštine Budva u ostavci Krsto Radović odbacio je optužbe Demokratskog fronta da su Demokrate krive za uvođenje prinudne uprave, te pozvao predsjednika Opštine Marka Carevića da ispuni obećanje i da ostavku.

“Ova današnja sjednica i konferencija za novinare DF od prije neki dan su samo spinovanje informacija i prebacivanje odgovornosti. Carević je obećao da će podnijeti ostavku nakon što je ja podnesem, upravo je borba za tu fotelju mnogo bitnija od građana Budve i budžeta. Ja sam Careviću ponudio model izlaska iz ove situacije, to nije prihvatio i odgovornost je na njemu. Za ovu situaciju je krivo jedno nesistemsko ponašanje, samovolja, na današnji dan u lokalnoj upravi imamo anarhiju”, kazao je Radović i javno uputio pitanje Careviću da li dao saglasnost da se ne raspisuje međunarodni konkurs za projekat Skočiđevojka, na osnovu čega je državni arhitekta aminovao idejno rješenje i betoniranje ove lokacije.

Bonus video: