DPS Berane: Krivokapić, Spajić i Milatović zanemarili probleme i potrebe opštine

Iz te partije navode da tome treba dodati i problem nezaposlenosti, koja je, kako kažu, u protekla dva mandata lokalne vlasti u kontinuitetu rasta i dostigla nivo od oko 50 odsto, "što našu opštinu konstantno čini jednom od opština sa najvećim procentom nezaposlenosti u Crnoj Gori"

1892 pregleda 1 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Odlazeća Vlada za vrijeme svog mandata u 2021. godini kapitalnim budžetom Beranama opredijelila svega 3,5 miliona eura, dok je Vlada na čelu sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) samo u 2019. godini u opštinu uložila oko 13 miliona eura.

To su saopštili iz Opštinskog odbora DPS Berane, dodajući da onako kako su Zdravko Krivokapić, Milojko Spajić i Jakov Milatović sa državnog nivoa "uništavali i devastirali našu opštinu", sada vjerovatno planiraju da sa takvom praksom nastave posredstvom izborne liste i pokreta “Berane sad” koji su podržali i iza čijeg osnivanja stoje.

Iz te partije navode da tome treba dodati i problem nezaposlenosti, koja je, kako kažu, u protekla dva mandata lokalne vlasti u kontinuitetu rasta i dostigla nivo od oko 50 odsto, "što našu opštinu konstantno čini jednom od opština sa najvećim procentom nezaposlenosti u Crnoj Gori".

"Građani su na ovim konkretnim primjerima vidjeli da "ekspertska apostolska družina" nije marila za njihove stvarne i objektivne probleme. Odgovor na to samim tim će pokazati predstojeći lokalni izbori, koji će Krivokapića, Spajića i Milatovića vratiti u političku prošlost odakle su funkcionerskom kampanjom i zloupotrebom službenih automobila i državnih resursa željeli vaskrsnuti baš u predizbornoj kampanji u Beranama", piše u saopštenju DPS Berane.

Bonus video: