Šćekić: SNP je uvijek bio generator i saborac u svim događajima kojima se možemo ponositi

"Ovo će biti kruna svih naših, vi znate s kakvom mukom vojevanih pobjeda"

7478 pregleda 46 reakcija 46 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Potpredsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) i doskorašnji predsjednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić obratio se građanima pred izbore koji se u ovoj opštini održavju 27. marta.

Kako se navodi u saopštenju SNP-a, "Šćekić koji se prvi u Crnoj Gori izborio sa DPS režimom i svim onim što je iza njega ostalo" poslao je poruku podrške SNP-u Berane i "pozvao građane da glasaju za najbolju listu i program SNP Berane zna najbolje".

"Beranci, ovo nijesu lokalni izbori. Debakl DPS-a na ovom njihovom uzastopnom gubilištu znači konačnu pobjedu vjekova u kojima su živjeli uspravni i ponosni ljudi. Ovo će biti kruna svih naših, vi znate s kakvom mukom vojevanih pobjeda. Beranama je Gospod odredio presudnu ulogu u političkom životu cijele Crne Gore, sadašnjosti i budućnosti svih njenih građana, naši slavni preci ostavili su svoj trag u nama po kojima se prepoznaju prvi izborni porazi DPS-ovskog režima, koji u protekle tri decenije nije grabio samo novac, već i proćerdao sudbinu brojnih generacija", rekao je Šćekić.

Podjsetio je da su iz Berana krenule litije i auto-litije.

"SNP je uvijek bio i generator i saborac u svim događajima kojima se već danas s pravom možemo ponositi. SNP je bio i na usnama pobjednika i u srcima onih koji te pobjede nijesu doživjeli. Oružje protivnika, kao na žalost i onih koje smo nosili na leđima sve vrijeme je bila i ostala laž u njenom najpodlijem obliku. Nije se mogla primiti, kao što ne može ni danas niti će to ikad moći. Naša uzdanica je čestiti nepoklebivi narod i istina čije lice se ničim ne može zamagliti", rekao je Šćekić.

Dodao je i da "SNP nije stranka, već je ona glas naroda."

"Vrijeme je za narod. Vrijeme je za SNP! Berane zna najbolje"zaključio je Šćekić.

Bonus video: