Živković: SNP skrivao pravo lice iza odbrane nacionalnih interesa Srba, izdali čim im je DPS namignuo

"Sad jasno vidite ko su, što su i kakvi su. A takvi kakvi su, nijesu dobri ni sebi ni građanima. Takvi kakvi su, nijesu zaslužili da ponovo odlučuju o važnim pitanjima. Zaslužili su samo da ih, zauvijek, pošaljemo u politički zaborav"

6023 pregleda 165 reakcija 10 komentar(a)
Živković, Foto: Prava Crna Gora
Živković, Foto: Prava Crna Gora

Milovan Živković, nosilac liste "Marko Milačić – Prava Crna Gora – DRŽIMO RIJEČ – Dr Milovan Živković" saopštio je da se za osam godina koliko je SNP (Socijalistička narodna partija) na vlasti Beranama čulo mnogo lažnih obećanja.

Iz Prave Crne Gore je saopšteno da se u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore u Beranama, a predstavljajući dio stranačkog programa, građanima Berana obratio Živković te se osvrnuo na stanje u gradu i aktuelnu političku situaciju.

"Građani Berana, ovaj grad ima iste infrastrukturne probleme koje je imao i prije osam godina. Za osam godina, koliko je SNP na vlasti u ovom gradu, čuli ste mnogo lažnih obećanja. Mnogo toga je obećano, malo toga je urađeno. Sedam mjeseci slušamo o otvaranju bazena, sedam godina slušamo obećanja o izgradnji zološkog vrta, a 27 godina o ponovnom otvaranju aerodroma. Ništa od toga nije ni započeto, a kamoli urađeno. Oni se bogate, a Berane propada. Nijesu imali vremena da rade za dobrobit grada jer su radili za dobrobit vlastitih džepova. Dok su slijedili primjere svojih uzora iz DPS (Demokratska partija socijalista), skrivali su svoje pravo lice iza odbrane nacionalnih interesa Srba u Crnoj Gori. Nacionalnih interesa koje su izdali čim im je DPS malo namignuo. Zaboravili su i na Srbe i na Crnu Goru", istakao je Živković.

On je dodao da su "izdajom vaše izborne volje i ulaskom u manjinsku vladu, maske pale".

"Sad jasno vidite ko su, što su i kakvi su. A takvi kakvi su, nijesu dobri ni sebi ni građanima. Takvi kakvi su, nijesu zaslužili da ponovo odlučuju o važnim pitanjima. Zaslužili su samo da ih, zauvijek, pošaljemo u politički zaborav. Svojim nečinjenjem i sramnom izdajom pokazali su i dokazali da nijesu dostojni da vrše vlast ni cijela četiri minuta, a ne još četiri naredne godine. I upravo im to poručite na izborima 27. marta. Izaberite one koji će raditi u vašem interesu i koji drže datu riječ. Ponosan sam što mogu da kažem da je Prava Crna Gora upravo to. Partija koja radi u interesu građana i koja uvijek drži datu riječ, a što smo dokazali mnogo puta do sada", kazao je Živković.

Bonus video: