Paunović: Od obećanja Milatovića i Spajića ostala jedna velika nula, pozivamo ih da ne prave cirkus od Berana

Ona je ministre optužila da su odnos prema Beranama pokazali kroz kapitalni budžet, opredjeljujući ovom gradu "neuporedivo manje od onih koji su nas tlačili 30 godina"

8588 pregleda 119 reakcija 32 komentar(a)
Sa pres konferencije, Foto: Tufik Softić
Sa pres konferencije, Foto: Tufik Softić

Poslanica i kandidatkinja za odbornicu Socijalisticke narodne partije (SNP) na lokalnim izborima u Beranama, Milosava Paunović optužila je ministra ekonomskog razvoja Jakova Milatovića i ministra rada i socijalnog staranja Milojka Spajića, koji javno učestvuju u kampanji za lokalne izbore u ovom gradu sa listom "Berane sad", da je od njihovih zajedničkih obećanja razvoja Berana "ostala jedna velika nula".

Spajić i Milatović govorili su juče na predizbornom skupu grupe građana "Berane sad" u beranskom naselju Budimlja.

"Bivši ministri obilazeći ovih dana mjesne zajednice po Beranama, utiču na politički život i narodu obećavaju brda i doline, a dok su bili ministri gospodin Spajić nije došao ni jednom u Berane, a gospodin Milatović jednom. Iza njihovih zajedničkih obećanja za razvoj Berana ostala je jedna velika nula", kazala je Paunović na konferenciji za novinare kandidatkinja sa liste SNP.

Ona je ministre optužila da su odnos prema Beranama pokazali kroz kapitalni budžet, opredjeljujući ovom gradu "neuporedivo manje od onih koji su nas tlačili 30 godina".

"Manje i od onih koje smo mi prvi u Crnoj Gori smijenili sa vlasti i krenuli u oslobađanje Crne Gore. Ovo nam je bila zahvalnica na njihov način", kazala je Paunović.

Ona je dodala da je "navodna građanska lista Berane sad sastavljena od polovine članova DPS-a, da je vode premijer, njegove kcerke i ministri eksperti, koristeći novac gradjana u izborne svrhe".

"Pozivamo ovu dvojicu da od našeg grada ne prave cirkus. Od ekspertize bivsih ministara ostao je samo obilazak mjesnih zajednica na način sto bi se u našem narodu reklo ‘mečka sa rešetom’. Doduše nosiocu ove liste nisu strane ni mečke ni srne, doduše mrtve", kazala je Paunović.

Bonus video: