Demokrate: U Ulcinju uništen bilbord sa Bečićevim likom, svjedočimo kukavičkom ponašanju određenih političkih subjekata

"Dok uništavanje bilborda Demokratske Crne Gore postaje svakodnevica na ulicama Ulcinja, znamo da im masovnim protestima širom Crne Gore kvarimo kriminalne planove i da smo na pravom putu"

8659 pregleda 27 reakcija 27 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora je saopštila da osuđuje ponovno uništavanje bilborda sa likom predsjednika partije Alekse Bečića u Ulcinju i pozvala je nadležne organe da reaguju i omoguće nesmetano sprovođenje kampanje za lokalne izbore u toj opštini.

"U nedostatku argumenata, kvalitetnog izbornog programa i novih, odgovornih i uglednih kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu, ovih dana u Ulcinju svjedočimo kukavičkom ponašanju određenih političkih subjekata u susret debaklu i porazu njihove rasipničke politike", piše u saopoštenju Demokrata. Dodaju da ih "ovaj vandalski čin ne može uplašiti".

"Već da u nama budi osjećaj ponosa i sreće, jer dok uništavanje bilborda Demokratske Crne Gore postaje svakodnevica na ulicama Ulcinja, znamo da im masovnim protestima širom Crne Gore kvarimo kriminalne planove i da smo na pravom putu. Jasno je da su istina i javno izgovorena riječ ovih dana najveći protivnik neodgovornih i potrošenih političkih figura i u Ulcinju i u cijeloj Crnoj Gori", navode Demokrate.

Na kraju su pozvali građanke i građane Ulcinja "da ostanu mirni i dostojanstveni".

"Da ne nasijedaju na provokacije koje dolaze iz dobro poznate kuhinje, već da u maniru pobjednika u nedjelju svoj odgovor daju olovkom i glasom, najjačim oružjem demokratije, a mi ćemo znati kako da cijenimo tako dato povjerenje", zaključuje se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Bonus video: