Prava Crna Gora: Kada bi se stavio na moralnu vagu, Bogavac bi vrijedio koliko njegova kupljena fakultetska diploma

"Nervoza "politički zanemoćalog" Bogavca koja potiče od gubljenja gradonačelničkog mjesta, te "nestajanja" SNP-a sa političke scene već u Beranama, i rezultata Prave Crne Gore, tek je u začetku", navodi se u njihovom saopštenju

6786 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Prava Crna Gora
Foto: Prava Crna Gora

Nervoza politički zanemoćalog Tihomira Bogavca koja potiče od gubljenja gradonačelničkog mjesta u Beranama, te nestajanja SNP-a sa političke scene već u Beranama, i rezultata Prave Crne Gore, tek je u začetku.

To su saopštili iz Opštinskog odbora Prava Crna Gora Berane, reagujući na navode Bogavca koji je nosiocu liste Prave u Beranama Milovanu Živkoviću poručio da umjesto da "cijeni tradicionalno beransko gostoprimstvo, ovih dana obilaze mjesne zajednice šireći najveće laži i podvale na račun Socijalističke narodne partije i naših članova".

Iz te partije su naveli da osuđuju "podmukle, nepristojne i lažne poruke", koje Bogavac izriče na račun nosioca liste "Marko Milačić – Prava Crna Gora – DRŽIMO RIJEČ – Dr Milovan Živković" i kako su naveli, jedinog doktora medicinskih nauka iz oblasti infektologije u Crnoj Gori.

"Milovan Živković je pored svoje pokojne supruge, takođe nekada vrsnog i čestitog doktora, ostao da živi u Beranama sa Berancima, da ne traži novo mjesto i druge prijatelje kao rukovodstvo SNP-a, Srbina koji se nije mogao ni kupiti ni prodati svih ovih godina i decenija" saopštili su iz te partije.

Iz te liste su kazali da s obzirom na to kakva je "partija postao SNP u zadnjih nekoliko nedjelja i mjeseci, ne čudi što im je takav i nosilac liste u Beranama i kad bi se stavio na "moralnu vagu", Bogavac bi vrijedio jednako koliko i njegova "kupljena fakultetska diploma" i da tamo gdje je Bogavac "kupio diplomu", uvaženi doktor Živković je odbijao da održi i jednočasovno predavanje".

"Nervoza "politički zanemoćalog" Bogavca koja potiče od gubljenja gradonačelničkog mjesta, te "nestajanja" SNP-a sa političke scene već u Beranama, i rezultata Prave Crne Gore, tek je u začetku. Biće mnogo teže kada shvati da ne samo i prvo u Beranama, nego ni u "propaloj manjinskoj vladi nema daljeg varanja građana i političkog prolaza za njega i slične njemu", rekli su iz Prave Crne Gore.

Oni su saopštili da Bogavac "nema drugova "iz studentskih dana", koji bi glasali za njega, i da se polako udaljava od "rezervne pozicije" kurira i vozača Dada Šćekića u ministarstvu bez portfelja "nedosanjane izdajničke" i manjinske vlade, od koje se stidi i živo i pokojno članstvo SNP-a".

"Pošto su Bogavac, a i njegov "mentor i junoša" manjinske vlade Dado Šćekić, "pobjegli" iz Berana kod Đukanovića i Abazovića, sada im smeta "visoka" plata koju jedini doktor infektologije u Beranama i u Crnoj Gori ima usred pandemije kovida i usred rada i obaveza koji pisci sramnih redova protiv doktora Živkovića ne bi mogli da isprate ni dva puna dana. Koliko bi im tek smetala i koliko bi ih mučila plata koja je profesoru Živkoviću nuđena od Podgorice preko Beograda, pa do drugih najrelevantnijih adresa. Toj njegovoj plati nikako ne bi mogle da pariraju ni SNP-ovske "izdajničke" plate na rukovodećim pozicijama u manjinskoj vladi. Ta Živkovićeva plata se ne mjeri novcem, niti foteljom", su rekli iz te partije.

"Po starom DPS-ovskom receptu: (ako preskočimo pohlepne) sa mrtvima, bolesnima i siromašnima je najlakše manipulisati na izborima, pa je logično i pitanje koliko SNP-u na ovim izborima tek smeta dobro zdravlje i životi Beranaca koje je godinama i decenijama spašavao i njegovao doktor Živković sa svojom pokojnom suprugom?", dodaje se u saopštenju.

"Prava Crna Gora javno poručuje i uručuje izazov Tihomiru Bogavcu i "tragičnoj" generaciji rukovodstva SNP-a u Beranama i Podgorici, i daje im fer opciju da osvoje jedini odbornički mandat na lokalnim izborima: Ako gospodin Bogavac nabroji tri druga sa studija na fakultetu koji je studirao i "završio za tri dana", Prava Crna Gora će SNP-u pokloniti jedan od svojih osvojenih odborničkih mandata na lokalnim izborima u nedjelju 27. marta u Beranama", poručili su iz Prave Crne Gore.

Bonus video: