Berane sad: Paunović sprema alibi za postizborni pakt sa DPS-om

"Zaboravljajući "doprinosu" bivšeg režima, te napravljene dugove beranske vlasti, u glavnoj ulozi SNP-a, a koji prebacuju preko 20 miliona eura, gospođa Paunović pokušava da svu odgovornost delegira na one koji nisu ničim doprinijeli ekonomskom regresu beranske opštine", dodaje se u saopštenju

5209 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Miljana Kljajić
Foto: Miljana Kljajić

Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Milosava Paunović sprema alibi za postizborni pakt sa novim koalicionim partnerima iz Demokratske partije socijalista (DPS), saopštili su iz partije "Berane sad".

Oni su reagovali na navode Paunović da je od zajedničkih obećanja ministra ekonomskog razvoja Jakova Milatovića i ministra rada i socijalnog staranja Milojka Spajića za razvoj Berana "ostala jedna velika nula".

"Poslanica SNP-a koja u završnici pregovora sa poraženim bivšim režimom oštricu neosnovane kritike usmjerava na članove aktuelne Vlade, istovremeno sprema alibi za postizborni pakt sa novim koalicionim partnerima iz DPS-a", navodi se u njihovom saopštenju.

"Zaboravljajući "doprinosu" bivšeg režima, te napravljene dugove beranske vlasti, u glavnoj ulozi SNP-a, a koji prebacuju preko 20 miliona eura, gospođa Paunović pokušava da svu odgovornost delegira na one koji nisu ničim doprinijeli ekonomskom regresu beranske opštine", dodaje se u saopštenju.

Iz "Berane sad" poručuju da građani sami procijene ko želi cijelu zemlju, a i opštinu Berane da ekonomski i društveno preporodi, te zaustavi dalji egzodus stanovništva, a ko da nas vrati u prošlo vrijeme "i to sve sa onima koji su glavni protagonisti propasti na državnom i lokalnom nivou".

"Svi oni koji su podržali i nastupaju u ime grupe građana "Berane sad", nemaju predrasude da neposredno razmjene argumente o problemima građana Berana, za razliku od onih odnarođenih političkih elita, koje misle da će prebjegom sa lokalnih na državne funkcije, rješavajući svoju, takođe riješiti i egzistenciju ostalih Beranki i Beranaca", navodi se u saopštenju te partije.

Bonus video: