DPS: Budva je očekivala promjene, a dobila je vlast koja je gora od svih prethodnih

"Koalicioni savez spajanja nespojivih, morao je okončati potpunom havarijom na svim nivoima"

3743 pregleda 12 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Uvođenje prinudne uprave u Opštini Budva očekivan je rezultat djelovanja i rada vladajuće koalicije, saopštio je Opštinski odbor Demokratske partija socijalista Budva.

Dodaju da vlada "nikad nije ni imala zajedničke programske ciljeve".

"Već je stvorena na patološkoj mržnji prema našoj partiji i ideji da se od Budve, nekadašnje metropole turizma, napravi jeftino nacionalističko vašarište", piše u saopštenju.

Kako navode "koalicioni savez spajanja nespojivih, morao je okončati potpunom havarijom na svim nivoima".

"Ostaće upamćeni kao vlastodržci koji su zarad ličnih interesa, partijskih i familijarnih zapošljavanja, nepotizma, alavih apetita Carevića, Radovića i njihovih saradnika, potpuno urušili lokalnu samoupravu. Ostavljaju Budvu bez budžeta, bez plana o investicijama i bez pripreme programa za predstojeću turističku sezonu", poručuju iz DPS-a.

Smatraju da je Budva "s pravom očekivala promjenu, jer ova opština zaslužuje novu energiju, nova lica i novu viziju".

"Nažalost, dobila je vlast koja je gora od svih prethodnih. I sam predsjednik Skupštine Radović, primjećuje da Budvani nikad nijesu svjedočili većim nepočinstvima, od ovih iz vremena vlasti u kojoj je i on učestvovao. Ali, naši sugrađani i naša opština nemaju ništa od Radovićevog zakašnjelog slijeganja ramenima. Njih svakako čeka neizvjestan period, kao i novi izbori, na kojima greška iz 30. avgusta 2020. godine ne smije da se ponovi", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: