Milačić: Glas dat SNP-u je isto što i glas dat DPS-u

"Pozivam vas da 27. marta odgovorite na izdaju - da odgovorite na kriminal DPS-a i na izdaju SNP-a"

3652 pregleda 14 komentar(a)
Milačić u naselju Kaludra, Foto: Prava Crna Gora
Milačić u naselju Kaludra, Foto: Prava Crna Gora

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić, u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore u Beranama, zajedno sa kandidatima za odbornike i nosiocem liste Milovanom Živkovićem, posjetio je naselje Kaludra, saopštio je Medijski tim ove stranke.

Milačić je, kako se navodi, poručio građanima Beranama da imaju "veliku priliku koju u ovom trenutku nemaju drugi u Crnoj Gori - da direktno daju odgovor izdaji".

"Zato vas pozivam da 27. marta odgovorite na tu izdaju. Da odgovorite na kriminal DPS-a i na izdaju SNP-a. Nažalost, glas dat SNP-u je isto što i glas dat DPS-u. Nisu nam ostavili prostor da možemo pomisliti da može biti drugačije. Potpisali su izdanički memorandum, pokušali da pobjegnu od građana Berana zajedno sa DPS-om, donijeli odluku da uđu u manjinsku vladu, koju bi naravno podržavao i kontrolisao DPS i sada misle da mi treba da vjerujemo, ili da rizikujemo, ili da razmišljamo da li će poslije 27. marta poći sa DPS-om. Mi nemamo luksuz da se više igramo", rekao je Milačić.

On je pozvao stanovnike Kaludre i Berance da glasju za Pravu Crnu Goru koju predvodi doktor Milovan Živković.

"Iz punog srca to činim, zato što sve što smo govorili prethodnih mjeseci, a to je sve lako provjerljivo, ispostavilo se kao tačno i kao istinito. Memorandum smo odmah nazvali izdajničkim. Dok su drugi podržavali memorandum, hvalili Jokovića, dok su drugi govorili za Jokovića da nikada neće izdati mi smo Jokoviću poručili da će izdati. Dok su drugi govorili da je memorandum čaj od nane, mi smo govorili da je memorandum otrov za parlamentarnu većinu. Dok su drugi hvalili Jokovića, mi smo ga pozivali na televizijske duele", dodao je Milačić.

Rekao je i kako je Prava Crna Gora "pokazala da drži riječ".

"Zbog toga sam rekao da iz punih usta mogu da vas pozovem da glasate za broj osam, jer je glas za Pravu Crnu Goru ovdje u Beranama, a i u svakom drugom mjestu glas protiv izdaje, da je glas za Pravu Crnu Goru najsigurniji glas na izborima u Beranama. Da je glas za Pravu Crnu Goru i za broj osam glas za najžešću branu izdaji", zaključio je Milačić.

Bonus video: