Čapuni: Podsjećamo koaliciju "Za novi početak" da smo ih pozvali na debatu - gdje, kada i kako oni hoće

"Ako ste fobični prema medijima i konspirativni za njihovu pripadnost, izaberite salu pred građanima Ulcinja i mi ćemo biti tu"

1518 pregleda 29 reakcija 2 komentar(a)
Foto: Forca
Foto: Forca

Potpredsjednik Force Iir Čapuni, kako se navodi u saopštenju ove partije, još jednom je pozvao na debatu koaliciju "Za novi početak".

"Nakon našeg poziva za debatu koalicija 'Za novi početak' reagovala je istim izjavama i različitim naslovima u kojima se govori o medijskim zavjerama vlasništva, a ne o programu ili učešću u debati. Od pretjeranih emocija nijesu uspjeli dobro da pročitaju i saslušaju naše saopštenje. Podsjećamo ih da smo ih pozvali na debatu - gdje, kada i kako oni hoće", rekao je Čapuni.

"Sinoć́ se nijesu pojavili na TV Teuta jer je to privatni medij. Međutim oni ni danas nijesu učestvovali na Radiju Crne Gore, iako su potvrdili učešće. Pitamo se zašto", dodao je.

Povezani članci

21. Mart 2022.

Forca pozvala nosioce lista u Ulcinju na TV debatu

Ovom prilikom, kako se navodi, ponavljaju poziv za debatu.

"Ako ste fobični prema medijima i konspirativni za njihovu pripadnost, izaberite salu pred građanima Ulcinja i mi ćemo biti tu. Da bismo vas oslobodili od nemira kojeg imate zbog rasprave, poručujemo vam da vas u debati nećemo pitati za članove liste i partnere koji su srušili Galeb, koji su kući ponijeli Grizlijeve fotelje i garniture, ili koji su prolivali suze za nekim imenima javnih preduzeća. Nećemo vas pitati ni za finansijske izvještaje Turističke organizacije Ulcinja ili dugovanja i status javnih preduzeća", dodao je Čapuni.

Na kraju je poručio...

"Da bi vama bilo što lakše, razgovaraćemo o razvoju Ulcinja i vašem potencijalu da ostvarite svoj program sa ljudima koji se bude u četiri sata poslijepodne, i koji su opštinu i javna preduzeća doveli do bankrota, kao što ste i vi sami ranije naveli nekoliko puta", zaključio je Čašuni.

Bonus video: