Bastijančić i Halilović prisustvovali otvaranju izložbe "Nacionalno blago Bosne i Hercegovine"

Iz Službe za informisanje Predsjednika Crne Gore pojasnili su da je izložba dio zvaničnog programa obilježavanja 30 godina od nezavisnosti BiH i da se održava pod pokroviteljstvom članova Predsjedništva BiH, Šefika Džaferovića i Željka Komšića

2406 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore
Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Savjetnici predsjednika Crne Gore, Amer Halilović i Boris Bastijančić prisustvovali su otvaranju izložbe „Nacionalno blago Bosne i Hercegovine“ u Gradskoj vijećnici.

Oni su, u ime Mila Đukanovića, a na poziv predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Šefika Džaferovića prisustvovali "najvažnijem kulturnom projektu u BiH u ovoj godini".

Iz Službe za informisanje Predsjednika Crne Gore pojasnili su da je izložba dio zvaničnog programa obilježavanja 30 godina od nezavisnosti BiH i da se održava pod pokroviteljstvom članova Predsjedništva BiH, Šefika Džaferovića i Željka Komšića.

"Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović ranije je prihvatio inicijativu da bude pokrovitelj ove izložbe, koja će biti predstavljena i u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju.

Bonus video: