Popović u četvrtak u Briselu na samitu liberalnih lidera Evrope

Iz Liberalne partije su saopštili da će prisustvovaće šefovi svih partija liberala ali i premijeri i ministri nekoliko država EU koji su članovi ALDE grupe liberala Evrope

1855 pregleda 18 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Predsjednik i poslanik Liberalne partije Andrija Popović učestvovaće na sastanku lidera liberalnih partija Evrope u Briselu, saopšteno je iz te partije.

Sastanak se održava u četvrtak, a kako su naveli u saopštenju, prisustvovaće šefovi svih partija liberala ali i premijeri i ministri nekoliko država EU koji su članovi ALDE grupe liberala Evrope.

IZ LP su kazali da će se na sastanku diskutovati i o političkoj situaciji na Zapadnom Balkanu i u Crnoj Gori, formiranju nove Vlade i uticaju ukrajinske krize na region i našu državu.

"Predsjednik LP će razgovarati sa liderima iz drugih država i institucija EU o stanju na crnogorskoj političkoj sceni i govoriti o konkretnim smjernicama na kojima bi trebala da počiva nova crnogorska Vlada te nastavku puta eurointegracija za koje će podrška ALDE grupe biti od velikog značaja", saopšteno je iz Liberalne partije.

Bonus video: