Todorović: Ne bježimo od odgovornosti

"Koalicija za Budućnost Berana građanima nudi program koji je zasnovan na realnim osnovama, od unapređenja rada lokalne samouprave do ekonomskog razvoja", kaže Vuko Todorović

8915 pregleda 11 komentar(a)
Vuko Todorović, Foto: Koalicija Za budućnost Berana
Vuko Todorović, Foto: Koalicija Za budućnost Berana

Prvi na listi koalicije koju čine NSD, DNP, PzP i Radnička partija, Vuko Todorović, tvrdi da kako se kampanja za lokalne izbore u Beranama sve više zahuktava, tako svakodnevno raste broj pristalica koalicije “Za budućnost Berana”.

”U prilog tome govore izvještaji sa terena, razgovori sa građanima i njihova podrška našoj listi. Kandidati za odbornike na listi koalicije “Za budućnost Berana” su po stručnosti, obrazovanju, znanju poznati našim građanima i upravo zbog toga mi ćemo pokazati ko uziva najveće povjerenje u Beranama”, smatra Todorović.

On vjeruje da će lista koju predvodi imati najveći broj odbornika.

“Beranci znaju šta od nas mogu da očekuju, a sva njihova očekivanja smo prenijeli u naš program koji je po sadržaju i konkretnim rešenjima najozbiljniji i najrealniji i koji ćemo realizovati u narednom četvorogodišnjem periodu”, obećava Todorović.

On ističe da je bez obzira na složenost političke i ekonomske situacije u Crnoj Gori ova koalicija spremna da maksimalno rješava sve probleme “na dobrobit i zadovoljstvo svih Beranaca”.

”Mi ne bježimo od odgovornosti i bićemo servis i podrška građana”, naglašava Todorović.

On kaže da koalicija “Za budućnost Berana” građanima nudi program koji je zasnovan na realinim osnovama, koji obuhvata sve segmente, od unapređenja rada lokalne samouprave, kapitalnih investicija, ekonomskog razvoja, infrastrukture pa do socijalniog programa.

”Sve potrebe naših građana su obuhvaćene programom koji ćemo realizovati. Mi smo kao dio vlasti u prethodnom periodu uspjeli da se izborimo sa mnogim problemima, započeli smo projekte koje planiramo da završimo u narednom periodu i očekujemo snažnu podršku naših građana da sve ono što nudimo kroz naš program sprovedemo u djelo. Berane zaslužuje da opet bude centar sjeverne regije Crne Gore i grad u koji će se mladi ljudi rado vratiti nakon završenih studija, u kojem đe ostati i graditi svoju budućnost”, kaže Todorović.

Na pitanje da li se izbori u Beranama mogu reflektovati na državni nivo, on smatra da su Beranci 2014. godine pokazali da su akteri svih velikih promjena kada je u pitanju politička scena u Crnoj Gori, jer je, kako kaže, iz Berana krenulo rušenje diktatorskog režima.

”Sa ponosom možemo reći da smo zaslužni za sve promjene koje su prethodile i doživjele procvat 30. avgusta 2020. Zbog svega toga, smatramo, da lokalni izbori u Beranama nisu nešto što treba zanemariti. Naprotiv, Berane će pokazati ko uživa najveće povjerenje naših građana i ko je nosilac tradicionalnih vrijednosti Crne Gore”, zaključuje Vuko Todorović.

Bonus video: