URA: Država ne može pomoći građanima sve dok Bečić i Mandić blokiraju zakonodavnu vlast

Iz Građanskog pokreta URA optužili lidere DF-a i Demokrata da "na destruktivan način direktno utiču na kvalitet života svih građana Crne Gore"

7025 pregleda 19 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Građanski pokret URA još jednom je pozvao Demokratski front i Demokrate da odblokiraju rad Skupštine, zakažu sjednicu i omoguće da se cijene namirnica i energenata koriguju, kako bi građani Crne Gore lakše prevazišli krizu rasta cijena prouzrokovanu ratnim dešavanjima u Ukarijini.

"Već nekoliko nedjelja pozivamo kolege da ne sabotiraju i opstruiraju rad Skupštine, već da imaju odgovoran odnos prema svim građanima, ali i biračima koji su im dali glas na izborima", saopštili su iz Ure.

Upozorili su da će cijene i dalje rasti, ukoliko se zakonski ne ograniče, posebno cijene osnovnih životnih namirnica, kao što su brašno i ulje.

"Građani treba da znaju da država nema mehanizam da pomogne sve dok Aleksa Bečić i Andrija Mandić svojom uskostranačkom političkom logikom blokiraju zakonodavnu vlast i na destruktivan način direktno utiču na kvalitet života svih građana Crne Gore", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: