Bajraktari: Sklopljen tajni sporazum FORCE i DPS-a, sihronizovani nastup dvije gubitničke liste

"Iako pozdravljamo zakopavanje ratnih sjekira zbog kojih je FORCA prije godinu dana izašla iz lokalne vlasti, poručujemo im da su im uzaludni dogovori jer će zajedno doživjeti potpuni izborni debakl. U ovom trenutku, vlast je za njih misaona imenica"

8135 pregleda 133 reakcija 2 komentar(a)
Bajraktari, Foto: URA Ulcinj
Bajraktari, Foto: URA Ulcinj

Kandidat za gradonačelnika i lider ulcinjske koalicije "Za novi početak" Omer Bajraktari poručio je da je na političkoj sceni tog grada sklopljen "tajni sporazum o saradnji", koji predvode DPS i FORCA.

Iako, kako navode u saopštenju, koalicija pozdravlja, kako kaže, "zakopavanje ratnih sjekira zbog kojih je FORCA prije godinu dana izašla iz lokalne vlasti, poručujemo im da su im uzaludni dogovori jer će zajedno doživjeti potpuni izborni debakl", dodajući da je u ovom trenutku, "vlast za njih misaona imenica".

U saopštenju, Bajraktari ističe da su se građani i građanke Ulcinja prethodnih dana tokom debata "na jednom lokalnom, partijskom, mediju" mogli uvjeriti u sihronizovani nastup dvije, kako navode, "gubitničke liste".

Bajraktari dodaje da otuda i "ne čudi toliki stepen saglasnosti o ključnim za razvoj grada, jer se radi o starim saveznicima."

,,Koaliciju Forca i DPS ujedinjuje samo ljubomora i mržnja prema jednom čovjeku kojim se ponosi Ulcinj i svaki pravdoljubivi čovjek - dr Dritanu Abazoviću, koji je budući premijer Crne Gore. Smatramo bitnim građane Ulcinja i mnogobrojne glasače FORCE upoznati sa činjenicom da je njihova partija sklopila tajni sporazum sa DPS, svjesni da glasači FORCE ne podržavaju politički dil sa partijom koja je devastirala Ulcinj", kazao je Bajraktari, piše u saopštenju.

U saopštenju, Bajraktari zaključuje da bi bilo "odgovorno i časno da rukovodstvo FORCE ovu činjenicu transparentno saopšti građanima, jer nije lijepo mimo volje svojih birača sklapati tajne i štetne koalicione sporazume."

Bonus video: